Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hollywoodske hviezdy na Slovensku: Douglas a Zeta-Jones na súkromnej návšteve nášho politika

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Mierový veľvyslanec Organizácie Spojených národov (OSN) Michael Douglas navštívil v nedeľu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jones Bratislavu.

Privítal ich šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák (nominant Smeru-SD). Informoval o tom tlačový odbor Ministerstva zahraničných vecí aeurópskych záležitostí (MZVaEZ) SR. Americký herec pricestoval na Slovensko na súkromnú návštevu.

"Teším sa, že som mohol na pôde nášho rezortu nadviazať na náš minuloročný rozhovor v New Yorku,"uviedol Lajčák po stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v historických priestoroch Palugyayovho paláca. Rozprávali sa o aktuálnom dianí vo svete, odzbrojovaní, ochrane práv detí, ale aj o spoznávaní Slovenska.


Mohlo by vás zaujímať:Neistá Gwyneth Paltrow: Prijať samú seba sa naučila až s pribúdajúcimi rokmi


Ako šéf rezortu diplomacie povedal, s filmovou dvojicou sa zoznámil v New Yorku počas svojho pôsobenia vo funkcii predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN."Michael Douglas je veľmi aktívnym mierovým veľvyslancom OSN, jeho angažovanosť je veľmi prínosná a rozhovor s ním inšpiratívny. Catherine Zeta-Jonesová je zase aktívna v charitatívnych organizáciách, ktoré sa venujú ochrane práv detí vo svete. Veľmi oceňujem angažovanosť známej hereckej dvojice," uzavrel Lajčák.

Viac o téme: Michael DouglasCatherine Zeta-Jones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu