Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrdinovia z O.C. California: Počas seriálu boli veľkými hviezdami a teraz?

O.C. California Zobraziť galériu (5)
O.C. California (Zdroj: TV Fox)

Seriál O.C. California sa stal na niekoľko rokov fenoménom, ktorý sledovali všetci tínedžeri a často aj starší diváci. Hlavných hrdinov sme sprevádzali na každom kroku a spolu s nimi prežívali ich trápenia, bláznovstvá, prvé lásky i poriadne maléry. Ich predstavitelia však majú na krku o niečo viac rokov a populárny seriál nebol ich jediným počinom. Alebo?

Ben McKenzie (Ryan Atwood)

Ben McKenzie (Ryan Atwood)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Taylor Jewell/Invision/AP)

Od skončenia seriálu O.C. California sa dokázal texaský rodák Ben McKenzie, ktorý sa stal slávnym doslova cez noc, pomerne dobre uplatniť. Štyri roky bol tvárou seriálu Southland a potom dostal obrovskú príležitosť ako James Gordon v seriáli Gotham. Mimochodom, v tomto prípade sa herec podieľal aj na scenári a réžii.


Mohlo by vás zaujímať:Kultový seriál Priatelia oslavuje 25 rokov: Čo robili hviezdy odvtedy?


Mischa Barton (Marissa Cooper)

Mischa Barton (Marissa Cooper)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Po tom, čo stvárnila Marissu Cooper, si Mischa Barton zahrala hneď v niekoľkých počinoch, hoci v nie príliš známych. V očiach verejnosti skôr zostala tou problematickou slečnou zo seriálu a prenieslo sa to aj do jej súkromia. Stala sa viac známou vďaka škandálom ako hereckým úlohám. Fotila rôzne kampane, vyhrávala ceny, ale dokázala narobiť vo svojom živote aj poriadnu šarapatu. Keď jazdila pod vplyvom, zastavili ju policajti, zatkli ju tiež za držanie marihuany a prenajímateľ bytu na ňňu podal žalobu, pretože tri mesiace nezaplatila nájom… A to nie je úplne všetko. Jednoducho celebrita na pohľadanie.


Mohlo by vás zaujímať:Nespoľahlivá a na mizine: Fúha, táto mastná pokuta Mischu Barton nepoteší


Rachel Bilson (Summer Roberts)

Rachel Bilson (Summer Roberts)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Willy Sanjuan/Invision/AP)

Jedným z najväčších úspechov po skončení obľúbeného seriálu bol pre Rachel Bilson film Jumper. Počas natáčania sa stretla s Haydenom Christensenom, s ktorým sa pravidelne rozchádzala a opätovne dávala dokopy. V roku 2017 sa rozišli nadobro a zo vzťahu im ostala dcéra Briar Rose. Herečka sa objavila tiež v rôznych seriáloch, ako napríklad Take To, Nashville či How I Met Your Mother. V seriáli Hart of Dixie si tiež strihla hlavnú úlohu.


Mohlo by vás zaujímať:Seriály plné tínedžerov a ich problémov: Tieto rozhodne stoja za pozretie


Adam Brody (Seth Cohen)

Adam Brody (Seth Cohen)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/Evan Agostini/Invision/AP)

Ešte predtým, ako si zahral Setha Cohena, stvárnil aj jednu z vedľajších postáv v seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov. Slávu mu prinieslo až O.C. California, vďaka čomu sa objavil aj vo viacerých filmoch, napríklad Kruh, Pán a pani Smithovci, Ďakujeme, že fajčíte, Vreskot 4 či Poliši. V roku 2014 sa oženil s hviezdou seriálu Gossip Girl Leighton Meester, stále sú spolu a majú jedno dieťa.

Viac o téme: Mischa BartonBen McKenzieAdam BrodyRachel BilsonO.c. california
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu