Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Keanu Reeves o novom Matrixe: VIDEO Som nadšený! Je to ambiciózny projekt

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Divákov pred pár dňami prekvapila informácia o tom, že tvorcovia Matrixu chystajú po rokoch štvrté pokračovanie legendárneho Matrixu. V snímke opäť uvidíme aj Nea a Trinity. Keanu Reeves vyjadril vzrušenie z možnosti opäť si zahrať Nea v tomto ambicióznom projekte.

Keanu Reeves sa opäť predstaví ako Neo. Mnohí skalní fanúšikovia sa určite na pokračovania tešia. Najmä potom, čo sa Neo obetoval pre dobro ľudstva. Reeves mal možnosť pozrieť si scenár a svoje nadšenie neskrýval.

Keanu Reeves so sestrou
Zobraziť galériu (4)
Keanu Reeves so sestrou  (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello/Invision)

Som nadšený

Minulý týždeň sa zúčastnil na špeciálnom premietaní novej drámy svojej sestry a producentky Kariny Miller. Premietanie drámy Semper Fi sa konalo v Los Angeles. Práve tam si ho odchytili novinári a nenechali si ujsť príležitosť opýtať sa ho na nový Matrix. Reeves uviedol, že už scenár čítal a je absolútne nadšený z toho, čo všetko ponúka jeho postave Nea.„Je to veľmi ambiciózne,“povedal herec.„Presne tak, ako by to ambiciózne malo byť,“dodal.

Film viac nekomentoval, predsa len, myšlienka je v začiatkoch a natáčanie sa ešte len začne. Nový projekt ohlásila režisérka Lana Wachowski, ktorá spolu so svojou sestrou stojí aj za pôvodnou trilógiou. V novinke si okrem Reevesa opäť zahrá ajCarrie-Anne Moss (Trinity). Na scenári sa okrem režisérky podieľajú aj Aleksandar Hemon a David Mitchell. S produkciou snímky plánujú začať na budúci rok.

Mnohé myšlienky sú dnes relevantnejšie

Prvé tri filmy z rokov 1999 a 2003 režírovali sestry Lana a Lilly Wachowské. Mnohé myšlienky, ktoré sme s Lilly skúmali pred 20 rokmi, sú v súčasnosti ešte relevantnejšie. Som veľmi vďačná za to, že sa tieto postavy opäť vrátili do môjho života a tiež za to, že mám ďalšiu šancu pracovať s mojimi úžasnými priateľmi,vyjadrila sa režisérka.

Lana Wachowski
Zobraziť galériu (4)
Lana Wachowski  (Zdroj: SITA/AP/Barry Brecheisen/Invision)

Nemôžeme byť šťastnejší z toho, že sa opäť vrátime doMatrixus Lanou, ktorá je skutočnou vizionárkou, jedinečnou a originálnou filmárkou. Sme nadšení, že píše scenár, režíruje a produkuje novú kapitolu zo svetaMatrixu,vyhlásil Toby Emmerich zo spoločnosti Warner Bros.

Viac o téme: Keanu ReevesMatrix
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu