Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Zúfalé manželky po 15 rokoch: Boj s rakovinou a súdy... Táto herečka si prežila vlastnú verziu!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Photo © Touchstone Television)

Zúfalé manželky zožali u divákov aj kritikov mimoriadny úspech. Preto sa nie je čo čudovať, že seriál televízie ABC získal tri zlaté Glóbusy, päť cien Emmy a mnoho ďalších cien. Úspešná séria trvala 8 rokov, pričom prvá časť uzrela svetlo sveta v roku 2004. Poďte sa s nami pozrieť, ako sa hlavné hrdinky zmenili po 15 rokoch a aké osudy ich postretli.

Seriál Zúfalé manželky sa tešil obľube divákov.Príbeh sa začína, keď Mary Alice Young v podaní Brendy Strong spácha samovraždu, aj keď mala na prvý pohľad všetko, po čom každý túži - krásny dom na predmestí, spoľahlivého manžela a deti. Hlavnými hrdinkami sú Felicity HuffmanakoLynette Scavo,Marcia CrossakoBree Van de Kamp, Eva LongoriaakoGabrielle Solis, aTeri HatcherováakoSusan Mayer, ktorábojuje proti Edie Brittovej v podaníNicollette Sheridanza náklonnosť k novému susedovi.

Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross, Teri Hatcher a Nicollette Sheridan (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company)
Zobraziť galériu (12)
Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross, Teri Hatcher a Nicollette Sheridan (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC))

Počas sledovania dohromady 180 epizód sme spoznávali životy a diskrétne zákutia, ktoré sa skrývajú za krásnymi domami na predmestí Wisteria Lane. Aj u nás sa zaradil medzi najobľúbenejšie seriály a divákov bavil. Poďte sa s nami pozrieť, ako herečky vyzerajú po 15 rokoch a či mali svoj súkromný život tiež zúfalý.

Teri Hatcher - Susan Mayer

Práve Zúfalé manželky dostaliTeri Hatcher na zoznam "áčkových" herečiek, o čom svedčí aj to, žeza úlohu Susan Mayerovej získala Zlatý Glóbus. Neskôr si zahrala v niekoľkých filmoch a seriáloch. Vrokoch2016 až 2017 sa objavovalav seriáloch Správna dvojka a tiež v Supergirl (2017). Naposledy sa blyslav komédiiMadness in the Method (2019).

Teri Hatcher vyzerá aj dnes výborne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Teri Hatcher)
Zobraziť galériu (12)
Teri Hatcher vyzerá aj dnes výborne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Teri Hatcher)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Teri Hatcher)

Herečka v decembri oslávi55rokov.V súkromnom živote má Hatcher za sebou niekoľko vzťahov a dve nie práve najšťastnejšie manželstvá. V roku1988 sa vydala zaMarcusa Leitholda, no už nasledujúci rok sa konal rozvod. O päť rokov neskôr uzavrela manželstvo s hercomJonom Tenneym, s ktoroumá dcéru Emerson Rose. Rozviedli sa v roku 2003. V rokoch 2006 - 2008 randila s hercom Stephenom Kayom.

Felicity Huffman -Lynette Scavo

Felicity Huffman vyrastala u matky po tom, čo sa rodičia rozviedli. Neskôr zistila, že jej biologický otec je rodinný priateľ a nie matkin exmanžel. Felicity má až sedem súrodencov. Herečku preslávil práve seriál Zúfalé manželky, kde za rolu Lynette Scavo bola niekoľkokrát nominovaná na Zlatý Glóbus. Ten získala až za film Transamerica spolu s cenou Tribeca FF. Po účinkovaní v Zúfalých manželkách si zahrala v troch sezónach seriálu Ver mi (2015 - 2017) a najnovšie hviezdila v seriáliWhen They See Us (2019). Účinkovala aj vo viacerých filmoch, posledným je komédia (Ne)matky (2019).

Felicity Huffman počas natáčania seriálu a v septembri 2019 (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), SITA/AP Photo/Elise Amendola)
Zobraziť galériu (12)
Felicity Huffman počas natáčania seriálu a v septembri 2019 (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), SITA/AP Photo/Elise Amendola)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), SITA/AP Photo/Elise Amendola)

Čo sa týka osobného života, herečka mala šťastie na životnú lásku a šťastné manželstvo. Po 15 rokoch randenia s hercom Williamom H. ​​Macyom, sa vzali v roku 1997 a majú spolu dve dcéry. V roku 2005 odhalila, že počas neskorého dospievania a v dvadsiatych rokoch trpela anorexiou aj bulímiou. Oporu našla u svojho partnera. Tento rok oslávila herečka 56 rokov, no vypočula si aj verdikt súdu. Ten ju v septembri uznal vinnou za úplatok. Herečka bola súčasťou skupiny, ktorá uplácala ľudí, aby sa jej deti mohli dostať na prestížne univerzity.

Marcia Cross -Bree Van de Kamp

Marcia Cross bola pre divákov známauž vďaka účinkovaniu v seriáli Melrose Place. Za úlohu konzervatívnej Bree Van de Kamp bola nominovaná na ceny Emmy a Zlatý Glóbus v kategórii najlepšia herečka. Po účikovaní v Zúfalých manželkách hrala v seriáli Quantica (2015 - 2017) a v niekoľkých filmoch, naposledy vo fantasy drámeZa oponou noci (2019).

Aj keď herečkin súkromný život nebola prechádzka ružovou záhradou, vyzerá v súčasnosti perfektne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), YouTube/extratv)
Zobraziť galériu (12)
Aj keď herečkin súkromný život nebola prechádzka ružovou záhradou, vyzerá v súčasnosti perfektne (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), YouTube/extratv)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), YouTube/extratv)

V súkromí si musela dnes už 57-ročná herečka preskákať viacerým úskaliami.Cross bola dlhoročnou partnerkouhercaRicharda Jordana,ktorý bol od nej o 25 rokov starší. Jordan ale v roku 1993zomrel namozgový nádor. O tri roky neskôr sa vydala zamakléraToma Mahoneyho.Cross sakrátko po svadbe podrobila mimotelovému oplodneniu avo februári 2007 pred svojimi 45. narodeninami sa jej narodilidvojčatáEdena Savannah. Pred pár mesiacmi herečka odhalila verejnostiťažké tajomstvo.Cross bojovala srakovinou konečníka, no teraz je v remisii a je "zdravá a šťastná".

Eva LongoriaakoGabrielle Solis

Rovnako, ako jej seriálové kolegyne, aj Eva Longoria má na konte nomináciu na Zlatý Glóbus za rolu Gabrielle Solis, ktorú stvárnila v Zúfalých manželkách. Po skončení tohto seriálu sa blysla vo viacerých filmoch, ako napríklad Hlas (2013), Za hranicou (2014), Any day (2015), Dog days (2018) a v komédii Manžel na skúšku (2018). Seriálom tiež nedala zbohom. Za zmienku stoja Brooklyn 99 (2014 - 2015), Empire (2017), Decline and Fall (2017) či najnovšie Grand Hotel (2019).

Čo sa týka osobného života, dnes už 44-ročná Eva Longoria má za sebou pestrý zoznam partnerov a manželov.Longoria sa v roku 2002vydalaza hercaTylera Christophera, no manželstvo trvalo len dva roky. Ešte ten istý rok sa dala dokopy s Tonym Parkerom, ktorého si v roku 2007 vzala. V roku 2010 však pre neprekonateľné rozdiely Eva požiadala o rozvod, no ako neskôr priznala, v telefóne jej manžela odhalila stovky správod inej ženy. Rozvod sa ukončil v roku 2011. Ako neskôr Longoria poznamenala, "v tom čase s Tonym som si to neuvedomila, ale žila som vlastnú verziu Zúfalých manželiek".

Tony Parker a Eva Longoria v roku 2006 (Zdroj: SITA/AP Photo/Francois Mori)
Zobraziť galériu (12)
Tony Parker a Eva Longoria v roku 2006 (Zdroj: SITA/AP Photo/Francois Mori)  (Zdroj: SITA/AP Photo/Francois Mori)

V roku 2015 herečka oznámila, že randí s mexickým podnikateľomJosé AntoniomBastónom Patiñom, prezidentom najväčšej mediálnej spoločnosti Televisyv Latinskej Amerike. Bastón a Longoria sa stretli naslepom rande, ktorý imusporiadal spoločný priateľ v Mexicu. Vtom čase Bastón nevedel, kto je Longoria, a pôvodne odmietol pozvanie na stretnutie s ňou kvôli jeho nabitému programu. Osud to však zariadil inak a pár sa vzal21. mája 2016. O dva roky neskôr sa im narodil ich spoločný syn.

Eva Longoria starne do krásy, čo poviete? (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (12)
Eva Longoria starne do krásy, čo poviete? (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Nicollette Sheridan -Edie Britt

Nicollette Sheridan hrala v seriáli 5 sezón a za svoju rolu Edie Britt získala aj nomináciu na Zlatý Glóbus. Aj keď jej seriál priniesol úspech, na druhej strane to po ukončení zmluvy v Zúfalých manželkách nezvládla. V roku2010 Sheridan podala žalobu vo výške 20 miliónov dolárov protitvorcovi a producentoviMarcovi Cherrym a televízii ABC.

Sheridan nasvojom súdnom konaní tvrdila, že došlo kneoprávnenému ukončeniu v seriáli,napadnutiu, krodovému násiliu, diskriminácii na základepohlavia,sexuálnej orientácii,vekua emocionálnej trýzni. Súdne konania sa naťahovali až do roku 2014, no herečke súd aj tak nedal za pravdu. Napriek tomu na herectvo nezanevrela a objavila savo viacerých filmoch. Vroku 2018 začala naplnohrať v seriáli Dynastie.

55-ročná herečka má za sebou búrlivé vzťahy. Od roku 1979 do1985 Sheridan chodila so spevákoma hercomLeifomGarrettom.Po rozbehnutí jej hereckej kariére ho opustila a začala chodiť s ďalšími idolmi, ktorými boli Scott Baio,Jimmy Van PattenaRoger Wilson.O dve desaťročia neskôr Garrett napriek všetkému poďakovalherečke, že mu pomohlana začiatku jeho kariéry, a povedal jej: „Je to v mojom živote špeciálna osoba." V roku1991sa vydala za hercaHarryho Hamlina, s ktorým hrala vofilmeDeception. Hamlin požiadal o rozvod necelý rok po uzavretí manželstva.

Nicollette Sheridan sa za 15 rokov takmer vôbec nezmenila (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Nicollette Sheridan/cw_dynasty)
Zobraziť galériu (12)
Nicollette Sheridan sa za 15 rokov takmer vôbec nezmenila (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Nicollette Sheridan/cw_dynasty)  (Zdroj: Photo © American Broadcasting Company (ABC), Instagram/Nicollette Sheridan/cw_dynasty)

V roku 2004 sa začalastretávať sošvédskymosobným tréneromNicklasom Söderblomom, s ktorým sa ten istý rok aj zasnúbila, no k svadbe nedošlo. V roku 2005 sa Sheridan vrátila k bývalému priateľoviMichaelu Boltonovi, s ktorým pôvodne chodila päť rokov od roku 1992. Sheridan a Bolton oznámili svoj vzťah v roku 2005, no po troch rokoch randenia oznámili rozchod. Sheridan sav decembri 2015 vydala zaAaronaPhypersona,aleo pol roka už podala žiadosť o rozvod, ktorý bol ukončení až vlani. Tento rok oznámila, že končí hereckú kariéru. Vo svojom vyhlásení uviedla,že odchádza tráviť čo najviac času so svojou nevyliečiteľne chorou matkou.

Viac o téme: Teri HatcherEva LongoriaZúfalé manželkyFelicity HuffmanMarcia CrossNicollette Sheridan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu