Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká SPOVEĎ krásnej herečky: Mala som strach! Úprimné VIDEO v deň pôrodu

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Krásna herečka Shay Mitchell prežíva s partnerom najkrajšie obdobie. Pred vyše týždňom sa jej narodila dcérka. Tehotenstvo držala dlho v tajnosti. O radostnú novinku sa s fanúšikmi podelila až v júni. Celé svoje tehotenstvo zdokumentovala. Dokonca priznala, že minulý rok zažila to, čo nechce žiadna matka. Svoje prvé dieťaťko potratila.

Radostnú novinku oznámila na Instagrame. „Nikdy ťa nepustím,“ napísala k fotke dievčatka. Jej partner Matte Babel, s ktorým tvorí pár tri roky, je z narodenia dieťaťka takisto nadšený. „Moja rodina. Neviem ani vysvetiť ten pokoj, keď viem, že má (ich dcéra, pozn. red.) niekoho tak užasného, ako si ty na to, aby jej ukázal cestu. Milujem ťa, Shay Mitchell,“ napísal Babel. Herečka celé tehotenstvo podrobne dokumentovala.

Never letting go...

Príspevok, ktorý zdieľa Shay Mitchell (@shaymitchell),

Takmer pripravená, bolestivé priznanie

Na svojom YouTube kanáli zverejnila video z pôrodu v deň, kedy zverejnila fotografiu na Instagrame. Video začína momentom, kedy jej praskla voda. Vtipne poznamenáva, že je rada, že mala v tej chvíli na sebe plienkové nohavičky.

Miniséria, v ktorej tehotenstvo dokumentuje, sa volá Almost Ready (Takmer pripravená). Mitchell sa však naozaj bála. Jedným z jej odhalení bolo, že minulý rok prekonala potrat. Jej dula sa pýtala, či cíti pohyb dieťatka.

Veľká SPOVEĎ krásnej herečky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/Shay Mitchell)

„Necítila som žiaden pohyb. Strašne ma to desí, naozaj. Preotože poslednýkrát, keď som cítila takúto bolesť... Nebola to dobrá skúsenosť,“povedala na margo potratu.Napísala jej preto, že ide rovno do nemocnice. Cítila silné bolesti a mala strach, pretože stále necítila, že sa bábätko hýbe.

Drsný pôrod

Pôrod trval 33 hodín. „Nechápem, ako toto môže niekto absolvovať 36 alebo 40 hodín. Niektorí až 72 hodín, nechápem ako,“ povedala vo videu Shay Mitchell. V ďalšom zábere humorne komentuje, koľko toho jej partner zjedol. „Boli tam tri sendviče, no zistila som, že nemôžem jesť, čo je na ho*no.“ Následne prišiel doktor, pôrod bolo potrebné urýchliť a navrhol jej liek, ktorý pôrod trochu zrýchľuje.

Veľká SPOVEĎ krásnej herečky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/Shay Mitchell)

„Pôrod s Pitocinom je dosť drsný,“ povedala herečkina dula. V tomto momente odporučila, aby si herečkin partner oddýchol, kým je čas. Akonáhle začne liek účinkovať, kontrakcie budú intenzívnejšie. Dula je profesionána pôrodná babica, ktorá je pre ženu emocionálna aj fyzická podpora počas tehotenstva, pôrodu i v čase po pôrode.„Je nemožné, aby som spala. Liek zabral a kontrakcie sú silnejšie,“ komentuje Mitchell v čase, keď pôrod trvá už 17 hodín.

Veľká SPOVEĎ krásnej herečky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/Shay Mitchell)

Je vonku! To je šialené!

Po ďalších hodinách v pôrodnici si Mitchell vypýtala epidurálku, na ktorej sa však predtým s partnerom nezhodli. Babel však svoje myšlienky odsunul na vedľajšiu koľaj a obliekol si tričko s nadpisom „Žiadne vaječníky, žiadny názor“. Potom, ako Pitocin zabral, mala herečka bolesti a plakala. „Nespala dva dni, jedna epidurálka a žiadne dieťaťko. Sme pripravení, však, zlato?“ zhodnotil Babel. Po tridsiatich hodinách badali pokrok, no keďže prešlo veľa hodín od prasknutia vody,zvýšilo sa riziko infekcie.

Veľká SPOVEĎ krásnej herečky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/Shay Mitchell)

Po dlhých 33-och hodinách Mitchell konečne začala rodiť. Pôrod na videu zaznamenali len hlasovou stopou. Keď sa dievčatko narodilo, ozval sa silný plač. „Bože, to je bláznivé. Ó, Bože,“ plakala herečka. „Určite je to najintenzívnejšia skúsenosť v mojom živote,“ povedala 32-ročná herečka. „Matte a ja sme rodičmi, nemôžem tomu uveriť. Mysleli sme si, že byť tehotná bola cesta, ale uvedomujem si, že všetko ešte len začína,“ povedala herečka a dodala, že bola na 99 percent nadšená, že stretne svoje dievčatko a na jedno percento nadšená, že sa konečne naje.

Veľká SPOVEĎ krásnej herečky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube/Shay Mitchell)

Viac o téme: Pretty Little LiarsShay Mitchell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu