Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší herec za mrežami: Sladký fešák z Gilmoriek napadol barmana!

Jared Padalecki
Jared Padalecki (Zdroj: SITA/Chris Pizzello/Invision/AP)

Jareda Padaleckého zatkli za napadnutie zamestnancov baru. Incident sa stal v nedeľu v Austine.

Amerického herca Jareda Padaleckého údajne zatkla polícia za napadnutie zamestnancov baru v texaskom Austine. Informuje o tom portál TMZ s tým, že sa tak stalo v nedeľu ráno. Predstaviteľ Sama Winchestera zo seriálu Hrozba z temnoty (2005) podľa svedkov v podniku Stereotype, ktorý často navštevuje, udrel do tváre barmana. Na videu, ktoré sa podarilo získať TMZ, možno vidieť, ako sa ho priateľ pokúša vonku upokojiť, no aj s ním sa dostáva do potýčky. Herec vraj udrel do tváre aj generálneho riaditeľa podniku.


Mohlo by vás zaujímať:Dámska jazda môže ihneď začať: Tieto seriály vás pobavia aj rozplačú


Na miesto napokon prišla polícia. Na videu je vidieť, ako sa 37-ročný herec s policajtmi rozpráva a podľa svedkov pred nimi mával aj peniazmi. Muži zákona ho údajne zadržali na základe obvinení z napadnutia a opitosti na verejnosti. Padalecki mal možnosť prepustenia na kauciu 15-tisíc dolárov (v prepočte 13 500 eur). V nedeľu však ešte stále nebolo jasné, či ho prepustili. Jeho hovorca situáciu zatiaľ nekomentoval.

Jared Padalecki je okrem spomínaného Sama Winchestra zo seriálu Hrozba z temnoty známy aj ako Dean Forester z populárneho projektu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) a jeho pokračovania s podtitulom A Year in the Life (2016). Diváci a diváčky si ho môžu pamätať aj zo snímok ako Let Fénixa (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Krutá hra (2005) či Piatok trinásteho (2009).

Viac o téme: Jared Padalecki
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu