Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fešák z Twilightu dostal výnimočnú ponuku: Na začiatku jeho kariéry bol Harry Potter

Robert Pattinson
Robert Pattinson (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Robert Pattinson sa rozhodol pre herectvo vďaka úlohe v snímke o Harrym Potterovi. Rodák z Londýna vyhlásil, že tá ponuka "bola naozaj veľmi výnimočná".

Britský herec Robert Pattinson sa rozhodol venovať tejto profesii vďaka ponuke účinkovať vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša z roku 2005. Tridsaťtriročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre Hollywoodsku asociáciu zahraničných novinárov (HFPA). "Bolo to naozaj veľmi výnimočné. Mám ten film veľmi rád. Nezačal by som sa profesionálne venovať herectvu, ak by som nedostal ponuku na túto rolu," vyjadril sa predstaviteľ Cedrica Diggoryho.


Mohlo by vás zaujímať:Zabudnite na Harryho Pottera: Toto sú naj filmy s obľúbenými hercami z čarodejníckej série


Robert Pattinson, celým menom Robert Douglas Thomas Pattinson, sa preslávil ako upír Edward Cullen z päťdielnej série filmových adaptácií romantickej ságy Twilight (2008 - 2012). Zahral si aj v romantickej dráme Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmoch Voda pre slony (2011), Miláčik (2012), Cosmopolis (2012), Mapy ku hviezdam (2014), Tulák (2014), The Childhood of a Leader (2015), Kráľovná púšte (2015), Life (2015) alebo Stratené mesto Z (2016).

Viac o téme: Robert Pattinson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu