Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa herečka poriadne šokovala: Vianoce chce tráviť tam, kde väčšina žien rozhodne nie

Lea Michele Zobraziť galériu (2)
Lea Michele (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Americká herečka a speváčka Lea Michele sa teší na to, ako počas vianočných sviatkov strávi veľa času v kuchyni. Pre reláciu E! News prezradila, že veľmi rada totiž robí polievku, ktorá zahreje počas chladných dní.

„Zbožňujem varenie výdatnej zeleninovej polievky so zemiakmi a množstvom zeleniny. Niečo chutné pre chladný zimný deň. Každý to má vždy rád,“ podelila sa so svojou tradíciou 33-ročná umelkyňa. Ako tiež prezradila, počas chladných dní sa tiež rada zahrieva grogom, ktorý je jej najobľúbenejším sviatočným nápojom.

Ryšavá kráska žiari šťastím! Emma Stone sa zasnúbila: FOTO Čo to má s prsteňom?

Lea Michele Sarfati sa herectvu a spevu venuje odmalička, pričom už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým ako Rachel Berry zo seriálu Glee (2009 - 2015), vďaka ktorému ju dva razy nominovali na Zlatý glóbus a raz na cenu Primetime Emmy. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc/Šťastný Nový rok (2011) či seriáli Scream Queens (2015 - 2016).

Lea Michele
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Na konte má albumy Louder (2014), z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way, Places (2017) a vianočnú štúdiovku Christmas in the City (2019). Prvá menovaná nahrávka sa dostala najvyššie na štvrtú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200.

Viac o téme: Lea MicheleHerečkaVianoce
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu