Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Potteromaniaci vo vytržení: FOTO Obľúbené hviezdy sa opäť stretli... Chrabromil verzus Slizolin!

(Zdroj: Photo © 2004 Warner Bros.)

Je to už nejaký ten čas, čo bola natočená posledná časť obľúbenej série o Harry Potterovi. Preto stačí len obyčajná zmienka alebo fotografia, aby to rozpútalo medzi fanúšikmi šialenstvo. Tentoraz sa o to postaral predstaviteľ Draca Malfoya, Tom Felton, ktorý na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotografie s hviezdami Harryho Pottera.

Vianoce sú časom na spájanie ľudí. Týmto sa pravdepodobne inšpirovali aj herci z Harryho Pottera. Tom Felton, ktorý si zahral filmového záporáka Draca Malfoya, zverejnil na Instagrame fotografiu, ktorá ihneď rozprúdila diskusiu fanúšikov.

Na snímke jespolu s Emmou Watson (Hermionou Grangerovou), EvannouLynchovou (Lunou Lovegoodovou), Bonnie Wrightovou (Ginny Weasleyovou) aMatthewom Lewisom (Neville Longbottomom). Prípevok doplnil vtipným hashtagom "Chrabromil verzus Slizolin". Fotografie majú v súčasnosti asimilión a pol "Páči sa mi to".

Fotografiu zverejnila aj Emma Watson na svojom instagramovom účte v čiernobielej farbe, pričom ona s ňou zožala viac ako dvojnásobný úspech u fanúšikov. Pre Toma Feltona a EmmuWatson nešlo tento rok o prvé stretnutie. Stretli sa totižzačiatkom tohto roka, kedy ju mal naučiť hrať na gitaru.

Viac o téme: Harry PotterTom Felton
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu