Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americká hviezda šokuje: Je na seba veľmi prísna... Je to ako sebabičovanie v Da Vinciho kóde!

Drew Barrymore Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA/Evan Agostini/Invision/AP)

Americká herečka Drew Barrymore je na seba veľmi prísna. Štyridsaťštyriročná umelkyňa sa podľa svojich slov v podstate stále ubíja a očakáva a požaduje od seba viac.

"Som na seba veľmi prísna. Nikdy si nedám pohov, nevyložím nohy a nepoviem si 'Na tomto si odviedla dobrú prácu'. Je to ako bičovanie samého seba v Da Vinciho kóde, dvadsaťštyri hodín, sedem dní v týždni," povedala pre podcast magazínu Allure.

Rodáčka z Kalifornského Culver City zároveň prezradila, že sa vďaka sláve a verejnému životu naučila ako posúdiť názory ostatných na ňu. Podľa nej je veľmi oslobodzujúce, že nemusí predstierať, že je perfektná. "Bolo veľa vecí, ktorými som si pred všetkými musela prejsť a ktoré neboli príjemné. Nakoniec to ale viedlo k takej veľkej slobode, že nemusím predstierať, že som dokonalá. Nemôžete žiť svoj život hľadaním a usilovaním sa o potvrdenie z vonka. Bude to veľmi vyčerpávajúca cesta," zamyslela sa.

Drew Barrymore (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
Zobraziť galériu (3)
Drew Barrymore (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Patrí medzi obľúbené herečky

Drew Blythe Barrymore sa do pamäte filmových fanúšikov vryla v roku 1982 ako malá Gertie vo filme E.T. - Mimozemšťan svojho krstného otca Stevena Spielberga. Hrala aj v snímkach Pištoľníčky (1994), Batman navždy (1995), Všetci hovoria: Milujem ťa (1996), Nepobozkaná (1999), Donnie Darko (2001), Milujte svojho zabijaka (2002), Tú starú treba zabiť! (2003), Hudba a text (2007), Sme v pohode (2009), Láska na diaľku (2010), Dovolenka za trest (2014), Už teraz mi chýbaš (2015) či vo dvoch filmoch o Charlieho anjeloch z rokov 2000 a 2003.

Adam Sandler a Drew Barrymore v komédii Dovolenka za trest (Zdroj: Photo © Warner Bros. Pictures)
Zobraziť galériu (3)
Adam Sandler a Drew Barrymore v komédii Dovolenka za trest (Zdroj: Photo © Warner Bros. Pictures)  (Zdroj: Photo © Warner Bros. Pictures)

Ako režisérka debutovala v roku 2009 celovečernou snímkou Rollerky, v ktorej si i zahrala. Za úlohy v snímkach Nezmieriteľné rozpory (1984) a Guncrazy (1992) ju nominovali na Zlatý glóbus. Toto ocenenie napokon dostala v roku 2010 za rolu Edith Bouvier Beale v televíznom filme Grey Gardens. Účinkovala tiež v komediálnom seriáli Santa Clarita Diet (2017 - 2019). Na konte má aj dve nominácie na Primetime Emmy.

Viac o téme: Drew Barrymore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu