Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Táňa Pauhofová to ukázala všetkým: Takto majú vyzerať pravé Vianoce

Táňa Pauhofová
Táňa Pauhofová (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

Slovenská herečka Táňa Pauhofová sa počas Vianoc nenechá nikým a ničím vyrušovať.

„Pre mňa sú Vianoce naozaj o tom čase s blízkymi a o tej láske. Tá blízkosť je pre mňa v živote úplne kľúčová, viac ako nejaký vianočný trend. Odstránila som v zmysle Vianoc zo svojho života čo i len náznak komercie alebo biznisu a nenechávam sa ničím vyrušovať,“ povedala v rozhovore.

„Pre mňa je ten čas, keď môžem byť konečne sama so sebou alebo s tými, ktorých ľúbim, totiž taký vzácny, že nepotrebujem odvádzať pozornosť niekam inam. Ja nemám ani televízor, vôbec ma to nezaujíma... Jasné, že som sa napozerala vianočných rozprávok a filmov a mám ich rada, no keď už mám tie dva alebo tri dni na Vianoce voľno, aj keby sme sa na seba iba pozerali a usmievali sa a mlčali, tak to stojí za to...,“ vyznala sa herečka, ktorá zvyšné dni v roku strávi v divadle.

„My okrem tých troch dní, plus-mínus, vlastne hráme a skúšame. Normálne nám pokračuje sezóna, takže to nie je tak, že by som mohla niekam odísť a dlhodobejšie vypnúť, to nie. Ale počas tých troch dní budem s tými, ktorých ľúbim, a to sú pre mňa najväčšie Vianoce. Aj keď sa mi to podarí kedykoľvek cez rok,“ poznamenala Pauhofová.

Viac o téme: HerečkaTáňa Pauhofová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu