Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Koniec ďalšej veľkej lásky: Talentovaná herečka požiadala o rozvod

Sara Gilbert
Sara Gilbert (Zdroj: SITA/Christopher Smith/Invision/AP)

Linda Perry a Sara Gilbert sa rozvádzajú. Dvojica sa vzala v marci 2014.

Americká herečka Sara Gilbert požiadala o rozvod s manželkou a hudobníčkou Lindou Perry. Podľa magazínu People príslušné papiere odovzdala v piatok na súde v Los Angeles. Ako dátum odlúčenia uviedla 13. august a ako dôvod žiadosti o rozvod "neprekonateľné rozdiely". Dvojica sa začala stretávať v roku 2011 a vzala sa v marci 2014. Spolu vychováva 4,5-ročného syna Rhodesa Emilia.


Mohlo by vás zaujímať:Vianočná svadba krásnej herečky: FOTO Pozrite, ako jej to pristalo!


Štyridsaťštyriročná Sara Gilbert sa dostala do povedomia ako Darlene Conner v seriáli Roseanne (1988 - 1997). V roku 1992 zaujala v dráme Jedovatý brečtan. V rokoch 2004 až 2007 sa predstavila ako doktorka Jane Figler v televíznom hite Pohotovosť (1994 - 2009) a v období 2007 až 2010 stvárňovala Leslie Winkle v seriáli Teória veľkého tresku (2007). Gilbert má zo vzťahu s televíznou producentkou Allison Adler pätnásťročného syna Leviho a dvanásťročnú dcéru Sawyer. Svoju homosexuálnu orientáciu zverejnila v roku 2010.

Päťdesiatštyriročná Linda Perry sa po pôsobení v už nefungujúcej kapele 4 Non Blondes začiatkom 90. rokov minulého storočia a krátkej sólovej kariére začala venovať skladaniu piesní pre iných interpretov. Okrem hitu What's Up? spomínanej formácie napísala skladby napríklad aj pre Pink (Get the Party Started), Christinu Aguileru (Beautiful), s Gwen Stefani sa podieľala na tvorbe piesne What You Waiting For?. Podpísaná je tiež pod nahrávkami Courtney Love, Sugababes, Alicie Keys, Skin, KT Tunstall či Kelly Osbourne.

Viac o téme: Sara Gilbert
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu