Sobota30. marec 2024, meniny má Vieroslava, zajtra Benjamín

Láska kvitla aj v Hollywoode: Nové vzťahy na obzore! Najväčším prekvapením je Keanu Reeves

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: SITA, instagram)

Hollywoodske hviezdy neprežívajú len rozchody a zlé skúsenosti. Minulý rok bol v láske pre mnohých z nich novým začiatkom. Určite najviac prekvapil Keanu Reeves, ktorý po rokoch predstavil svoju partnerku. Najnovším prírastkom je bývalá hviezda O.C. California, ktorá po rozvode našla znova šťastie.

Miley CyrusaKaitlynn Carter (a CodySimpson)

Foto: Instagram/Cody Simpson, Kaitlynn Carter
Zobraziť galériu (10)
Foto: Instagram/Cody Simpson, Kaitlynn Carter  (Zdroj: Instagram/Cody Simpson, Kaitlynn Carter)

Zrejme najväčším prekvapením bol rozpad ani nie ročného manželstva, ktorému predchádzal takmer desaťročný vzťah, Miley Cyrus a Liama Hemswortha. Zdá, že je to už konečné. Miley Cyrus nezaháľala a krátko po krachu vzťahu sa dala dokopy do svojou dlhoročnou známou Kaitlynn Carter. Ani tento vzťah jej nevydržal, rozišli sa v septembri. O mesiac na to herečku a speváčku nachytali s jej ďalším objavom Cody Simpsonom. Dodnes zahlcujú sociálne siete množstvom fotiek a videí.

Liam Hemsworth a Maddison Brown (a Gabriella Brooks)

Maddison Brown (vľavo), Liam Hemsworth a Gabriella Brooks (Foto: SITA/AP/Jacques Brinon, Charles Sykes, Instagram/Gabriella Brooks)
Zobraziť galériu (10)
Maddison Brown (vľavo), Liam Hemsworth a Gabriella Brooks (Foto: SITA/AP/Jacques Brinon, Charles Sykes, Instagram/Gabriella Brooks)  (Zdroj: SITA/AP/Jacques Brinon, Charles Sykes, Instagram/Gabriella Brooks)

Zahanbiť sa nenechal ani exmnažel Miley Cyrus. Liam Hemsworth na to nešiel až tak otvorene cez sociálne siete ako jeho bývalá. Dva mesiace po rozpade manželstva nachytali médiá Thorovho brata s mladou blondínkou. Vykľula sa z nej austrálska herečka Maddison Brown. Na fotkách boli vo vášnivom objatí a bozkávali sa. Liam na to údajne ide pomaly, no má o ňu evidentný záujem. Zoznámili ich priatelia a majú toho veľa spoločného, vrátane lásky k pláži. V polovici decembra sa však začalo povrávať, že si začal s modelkou Gabriellou Brooks. Oboch odfotili počas toho, ako ju predstavoval rodičom. Najbližšie mesiace zrejme ukážu, ktorá si ukradla jeho srdce.

Keanu Reeves a Alexandra Grant

Foto: SITA/AP/Mark Von Holden/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: SITA/AP/Mark Von Holden/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Mark Von Holden/Invision)

Zrejme najväčším prekvapením bol nový vzťah Keanu Reevesa. Herca, ktorý si svoje súkromie naozaj stráži. Reeves si v minulosti užil svoje a síce má skvelé hereckú kariéru, no jeho osobný život utrpel veľké straty. Zdá sa, že teraz našiel svoje šťastie. Jeho partnerkou je jeho dlhoročná kamarátka a umelkyňa Alexandra Grant. Stretli sa pred desiatimi rokmi a ilustrovala dve jeho knihy. Spoločne sa predstavili začiatkom novembra. Neskôr románik priznal s tým, že ho chceli držať v tajnosti. Chodiť spolu začali začiatkom minulého roka.

David Harbour a Lily Allen

Láska kvitla aj v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA/AP/Invision, Richard Shotwell, Kamil Zihnioglu)

Ďalším novým vzťahom v hollywoodskych kruhoch je hviezda populárneho seriálu Stranger Things David Harbour a speváčka Lily Allen. O ich vzťahu sa začalo povrávať už v lete minulého roka. V auguste ich načapali počas divadelného predstavenia v Londýne. V októbri to zoficiálnili na červenom koberci a spečatila to fotografia ich bozku počas basketbalového zápasu. Netradičný pár, no držíme im palce.

Demi Lovato a Austin Wilson

Láska kvitla aj v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram/Demi Lovato)

Speváčka a herečka, ktorá na sebe veľa pracovala, aby udržala svoju triezvosť, sa novým vzťahom pochválila v polovici novembra minulého roka na Instagrame. „Moje srdiečko,“ napísala k príspevku, v ktorom jej Wilson bozkáva krk. Pár spojil ich vzájomný boj o to, aby dokázali zostať triezvy a sú spolu šťastní. Bohužiaľ, tento nový párik spolu vydržal len pár mesiacov. Koncom decembra sa rozišli. „Demi sa sústredí na seba a jej prácu rovnako, ako na jej vzťah s Bohom,“ uviedol nemenovaný zdroj pre magazín People.

Evan Peters a Halsey

Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Evan Peters tvoril dlhé roky pár so svojou seriálovou kolegyňou Emmou Roberts. Ich vzťah bol búrlivý, schádzali sa a rozchádzali niekoľko rokov. Zdá sa, že nateraz ich vzťah naozaj skončil. V živote Petersa momentálne figuruje speváčka a skladateľka známa pod umeleckým menom Halsey, ktorá bola do neho zaľúbená odkedy hviezdil v seriáli American Horror Story. Na oslave stého dielu sa klebety potvrdili a obaja sa predstavili na červenom koberci v halloweenskych kostýmochako Sonny a Cher.

Emma Roberts aGarrett Hedlund

Foto: SITA/AP/Invision/Eric Jamison, Mark Von Holden
Zobraziť galériu (10)
Foto: SITA/AP/Invision/Eric Jamison, Mark Von Holden  (Zdroj: SITA/AP/Invision/Eric Jamison, Mark Von Holden)

Ani Emma Roberts nečakala dlho s novým vzťahom. Od marca tvorí pár s hercom a bývalým mužským modelom Garrettom Hedlundom. Odvtedy ich médiá prichytili na viacerých akciách. Chodia spolu cvičiť či na bowling. Paparazzi fotky sú zatiaľ všetko, čo sa fanúšikovia o páre dozvedia. Mladá herečka totiž berie svoj súkromný život veľmi vážne a stráži si ho. Nerada rozpráva o vzťahoch a je ťažké pre ňu mať súkromie najmä kvôli sociálnym sieťam, ako sama povedala po rozchode s hercom.

Maisie Williams a Reuben Selby

Láska kvitla aj v
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram/Reuben Selby)

Po mesiacoch klebetenia sa hviezda Hry o tróny oficiálne priznala. Tvorí pár so svojím dlhoročným priateľom a partnerom v podnikaní Reubenom Selbym. Oficiálne to oznámili na červenom koberci počas odovzdávania cien Emmy,kam prišli spoločne.

Bill Hader aRachel Bilson

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Najnovším párom, ktorý sa ukázal svetu aj Hollywoodu, je Bill Hader a Rachel Bilson. Spolu prešli červený koberec na nedeľných Zlatých Glóbusoch. Obaja majú za sebou dlhoročné vzťahy a obaja majú deti. Bývala hviezda O. C. California bola vydatá za Haydena Christensena a rozišli sa ešte v roku 2017. Bill Hader bol ženatý dvanásť rokov s režisérkou Maggie Carey. Tá režírovala romantickú komédiu, v ktorej sa dvojica v roku 2013 objavila.

Viac o téme: Liam HemsworthKeanu ReevesDemi LovatoRachel Bilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu