Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Uživil by sa aj na ulici: Daniela Radcliffa si pomýlili s bezdomovcom, dostal peniaze na kávu

(Zdroj: SITAPhoto by Vianney Le Caer/Invision/AP, File)

Daniela Radcliffa si splietli s bezdomovcom. Herec vyhlásil, že sa zrejme bude musieť častejšie holiť.

Anglického herca Daniela Radcliffa si náhodný okoloidúci na ulici pomýlil s bezdomovcom. Tridsaťročný rodák z Londýna to uviedol v šou Grahama Nortona. "Je to zvláštne a zábavné, no nedávno som bol s mojou priateľkou v New Yorku a zatiaľ čo ona bola v obchode, zostal som vonku s naším adoptovaným psom. Bolo dosť chladno a ja som mal na sebe športovú bundu a dlhý kabát. Čupol som si, aby som zahrial psa a videl som, ako okolo mňa prešiel nejaký chlapík a pozeral na mňa. Potom sa vrátil, dal mi päť dolárov a povedal, aby som si kúpil kávu. Zrejme sa budem musieť častejšie holiť," povedal Radcliffe.


Mohlo by vás zaujímať:Milovaní Weasleyovci vyrástli: Aha, ako sa zmenili predstavitelia čarodejníckej rodiny


Daniela Jacoba Radcliffa preslávila rola čarodejníka Harryho Pottera, do ktorej ho obsadili, keď mal jedenásť rokov. Po adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) si túto úlohu zopakoval ešte vo filmoch Harry Potter a Tajomná komnata (2002), Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Harry Potter a Fénixov rád (2007), Harry Potter a Polovičný princ (2009) a Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. (2010, 2011).

Predstavil sa aj na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkoval v muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying a za svoj výkon získal uznanie kritiky. V roku 2012 sa objavil ako mladý právnik v horore Žena v čiernom a v roku 2013 si vo filme Zbav sa svojich miláčikov zahral básnika Allena Ginsberga. Predstavil sa aj v snímkach Horns (2013), Victor Frankenstein (2015), Podfukári: 2. dejstvo (2016) alebo Stratený v džungli (2017).

Viac o téme: Daniel Radcliffe
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu