Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké vyznanie Harryho Pottera: FOTO Tejto žene vďačím za kariéru!

(Zdroj: TASR/AP, SITA/AP/Willy Sanjuan)

Posledný diel legendárnej filmovej série o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi mal premiéru takmer pred desiatimi rokmi. Dodnes si však milióny z nás vždy radi ságu pozrú. Daniel Radcliffe na Instagrame zverejnil príspevok, v ktorom poďakoval osobe, bez ktorej by sa možno do filmu nedostal.

Jeho prvým televíznym filmom bol David Copperfield. Vtedy desaťročný predstaviteľ Harryho Pottera sa v ňom objavil s ďalšou hviezdou seriálu profesorkou Minervou McGonagallovou. Vo filme si ju zahrala Maggie Smith a práve ona odporučila mladého Radcliffa tvorcom Pottera.

Za všetko vďačím profesorke McGonagallovej

K príspevku zverejnil aj príbeh. Ide o spomienku na jeho pekný vzťah s Maggie Smith. „Prakticky to bola práve ona, ktorámi dohodila prácu vo filme o Harrym Potterovi. Takže pre všetkých, ktorý nepoznajú tento príbeh, vlastne som jej obrovským dlžníkom za všetko,“ napísal Radcliffe.

„Pracoval som s ňou na Davidovi Copperfieldovi a potom sa stala profesorkou McGonagallovou. Išla za režisérom Pottera a povedala mu, že „tohto chlapca musíte pozvať na kasting“. Takže jej v podstate vďačím za všetko. Na Maggie, mojú rozprávkovú krstnú mamu,“ dodal.

Viac o téme: Harry PotterDaniel Radcliffe
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu