Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radosť hviezdneho režiséra: S manželkou Danielle sa teší z prvého potomka

Quentin Tarantino Zobraziť galériu (2)
Quentin Tarantino (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Quentin Tarantino sa stal otcom. Filmárovi a jeho manželke Danielle sa narodil chlapec.

Americký režisér a scenárista Quentin Tarantino je otcom. S manželkou, izraelskou modelkou a speváčkou Daniellou Pick, v sobotu privítali na svete chlapca. "Daniella a Quentin Tarantinovci sú šťastní, že môžu oznámiť narodenie ich prvého dieťaťa," potvrdil bez bližších podrobností pre portál E! News ich zástupca. Pár sa zoznámil v roku 2009 a zosobášili sa v novembri 2018. Radostnú správu, že čakajú prvého potomka, oznámili vlani v auguste.


Mohlo by vás zaujímať:Maličký, no nepriehladnuteľný: Herecký šmrnc Dannyho DeVita milujeme... Otec v neho neveril!


Päťdesiatšesťročný Quentin Jerome Tarantino je držiteľom Oscara za scenár kultovej snímky Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied ho nominovali tiež za réžiu tohto filmu a za scenár a réžiu snímok Nehanební bastardi (2009) a Vtedy v Hollywoode (2019). Posledná menovaná mu pritom vyniesla Zlatý glóbus za scenár.

Rovnakú cenu a aj Oscara za scenár tiež dostal v roku 2013 za western Divoký Django (2012). Okrem toho má na konte aj filmy Gauneri (1992), Jackie Brownová (1997), Kill Bill (2003), Kill Bill 2 (2004), Osem hrozných (2015) a segment Auto zabijak projektu Grindhouse (2007), pričom sa podieľal aj na snímkach Štyri izby (1995) a Sin City - mesto hriechu (2005).

Viac o téme: Quentin Tarantino
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu