Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poriadny ŠOK! Kevin zo Sám doma sa vydesil: FOTO Čo som zase zomrel?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

American Horror Story sa dočká už desiatej série. Ako obyčajne, aj teraz sa tu objavia herci z predchádzajúcich epizód. Okrem hereckých stálic však obsadzujú aj nováčikov. Tentokrát si vybrali Macaulaya Culkina, ktorý sa od úlohy vo vianočnom trháku Sám doma neobjavil v žiadnom známejšom filme.

Populárny hororový seriál American Horror Story sa dočká už svojej desiatej série. Tvorcovia prostredníctvom sociálnych sietí oznámili, že v seriáli sa okrem hereckých stálic objaví aj nováčik. Aj keď na hereckej scéne nie je tak celkom novým objavom. Po rokoch sa vo významnejšej úlohe objaví Macaulay Culkin, ktorého všetci poznáme ako Kevina zo Sám doma.

Zase som zomrel?

Síce táto správa prekvapila mnohých, no o to viac to zrejme prekvapilo Culkina. Keď to totiž oznámili, fanúšikov seriálu to zrejme nadchlo natoľko, že si jeho meno opäť začali hľadať na googli. Jeho vtipná reakcia na Twitteri pobavili všetkých. „Práve som sa zobudil a vidím, že som opäť trendy. Môžete mi niekto vysvetliť, čo sa deje? Zase som zomrel?“ napísal Culkin.

Poriadny ŠOK! Kevin zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Macaulay Culkin)

Reakcia fanúšikov bola takmer okamžitá. „Nemôžem sa dočkať! Gratulujem,“ napísal jeden. „Ešte nie, Macaulay... Vitaj do AHS rodiny!“ odpovedal ďalší. „Veď ty si zomrel a vstal z mŕtvych viackrát ako Ježiš!“ Takto to pokračovalo v ďalších takmer 180-tisíc komentároch. Fanúšikovia mu gratulovali, robili si z neho srandu, no našli sa aj neprajníci.

Majstri hororového žánru

Ryan Murphy, jeden z tvorcov, zverejnil aj video s menami všetkých, ktorí sa v najnovšej sérii objavia. Zatiaľ nevieme nič konkrétnejšie okrem mien hercov. Nevadí, tvorcovia si nechajú všetko podstatné až na čas tesne pred premiérou. Ryan Murphy a Brad Falchuk, ktorí stoja za celým projektom, pracovali na tom, aby nová séria mala silnú ideu.

Poriadny ŠOK! Kevin zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Macaulay Culkin)

John Landgraf,prezident FX Networks a FX Productions, uviedol, že seriál sa skončí trinástou sériou. „Ryan Murphy a Brad Falchuk sú majstrami hororového žánru. Vytvorenie televízneho seriálu, ktorý konzistentne žne úspechy je fantastické.American Horror Story má šťastie na cenami ovenčených hercova my si vážime prínos každého z nich,“ napísal v oficiálnom stanovisku s tým, že za seriálom stojí silný tím tvorcov. „Preto sme šťastní, že boli ochotní zaviazať sa k vytvoreniu ďalších troch sérií.“

V novej sérii uvidíme mená ako Kathy Bates, Finn Wittrock, Billie Lourd, Lily Rabe, Adina Porter, Leslie Grossman či Angelica Ross.Vrátia sa tiež Sarah Paulson a Evan Peters, ktorí v predchádzajúcej sérii chýbali.

Viac o téme: American Horror StoryMacaulay CulkinSán doma
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu