Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žaloba za šokujúce správy: Toto chcel vraj Johnny Depp spraviť exmanželke!

Johnny Depp
Johnny Depp (Zdroj: SITA/Arthur Mola/Invision/AP)

Johnny Depp žaluje denník Sun za údajnú urážku na cti. Tej sa mal dopustiť publikovaním informácií o jeho údajnom útoku na exmanželku Amber Heard.

Kauza okolo údajného násilného správania sa amerického hviezdneho herca Johnnyho Deppa k svojej exmanželke Amber Heard nabrala nové rozmery po tom, ako právni zástupcovia britského denníka Sun začali vo štvrtok pred londýnskym súdom čítať SMS-správy, ktoré Depp údajne posielal o svojej vtedajšej žene svojmu hereckému kolegovi Paulovi Bettanymu. O šokujúcich a necitlivých SMS-správach informoval v piatok renomovaný britský denník The Guardian.

"Spáľme Amber," navrhuje najskôr podľa Guardianu Depp v SMS-ke Bettanymu z novembra 2013. V ten istý deň, o nejaký čas neskôr, mu píše: "Utopme ju predtým ako ju spálime!!! A ja potom (nasleduje vulgarizmus- pozn. SITA) jej obhorené telo, aby som sa uistil, že je mŕtva."


Mohlo by vás zaujímať:Mimoriadne sledovaný prípad: Súdna porota rozhodla o sexuálnom predátorovi


Sú tieto správy pravé a kde sa vzali? Podľa Guardianu pochádzajú zo súboru okolo 70-tisíc textových správ, ktoré si herec posielal s inými ľuďmi, a ktoré mal k dispozícii jeho vlastný - dnes už bývalý - tím právnikov. Ten ich údajne "nedopatrením" sprístupnil protistrane - právnikom denníka Sun.

V kauze, ktorú aktuálne rieši londýnsky súd, pritom samotný Depp žaluje denník Sun za údajnú urážku na cti, ktorej sa mal denník dopustiť publikovaním informácií o jeho údajnom fyzickom útoku na exmanželku Amber Heard počas letu súkromným lietadlom v máji 2014.

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu