Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Orlando Bloom a Katy Perry čakajú prvé dieťa: VIDEO Aha, ako originálne to oznámili

Orlando Bloom, Katy Perry
Orlando Bloom, Katy Perry (Zdroj: SITA/Chris Pizzello/Invision/AP)

Americká speváčka Katy Perry oznámila, že čaká prvé dieťa s hercom Orlandom Bloomom.

Informuje o tom spravodajský portál BBC s tým, že speváčka tehotenstvo zverejnila prostredníctvom videoklipu k jej novej piesni Never Worn White, kde v záverečných záberoch ukázala bruško. "Och, môj bože, som taká rada, že už nemusím zaťahovať brucho ... alebo so sebou vláčiť obrovskú kabelku," napísala po zverejnení videa na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

V Instagram story zároveň fanúšikom a fanúšičkám prezradila, že sú so snúbencom nadšení a šťastní. Dieťa by pritom malo podľa nej prísť na svet zhruba v rovnakom čase ako jej šiesty album. "Toto leto sa toho bude veľa diať. Nielenže budem rodiť, doslova, ale tiež obrazne privediem na svet niečo, na čo ste čakali," povedala a zároveň vysvetlila, že pre oznámenie tehotenstva v hudobnom videu sa rozhodla preto, že práve prostredníctvom hudby komunikuje so svojimi fanúšikmi.


Mohlo by vás zaujímať:Tajomstvo úspešného rodičovstva? Mila Kunis a Ashton Kutcher v akcii: TAKTO to robíme!


Tridsaťpäťročná Perry bola v rokoch 2010 - 2012 vydatá za Russella Branda. S Bloomom tvorí pár od roku 2016 a zasnúbili sa v roku 2019. Štyridsaťtriročný Bloom bol v rokoch 2010 - 2013 manželom austrálskej modelky Mirandy Kerr, s ktorou má deväťročného syna Flynna.

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010), Prism (2013) a Witness (2017). Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Kúsok zo mňa (2012), KatyPerry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016) a v roku 2010 aj vo vianočnej epizóde Simpsonovcov (1989).

Viac o téme: Orlando BloomKaty Perry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu