Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po piatich dňoch pozitívna zmena! Toma Hanksa s manželkou prepustili z nemocnice

Tom Hanks s manželkou Ritou Wilsonovou
Tom Hanks s manželkou Ritou Wilsonovou (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Americký herec Tom Hanks a jeho manželka, herečka Rita Wilsonová, boli po piatich dňoch od zistenia nákazy koronavírusom prepustení z austrálskej nemocnice. Zatiaľ zostávajú v domácej v karanténe vo svojom dome v Austrálii.

Agentúru DPA o tom v pondelok informovala hercova hovorkyňa.Informácie o prepustení z nemocnice predtým priniesli aj americké médiá, podľa ktorých sa dvojica nachádzala v nemocnici v meste Gold Coast v austrálskom štáte Queensland.

Hanksa s manželkou pozitívne testovali minulý týždeň. Hanks, hviezda filmov Philadelphia či Forrest Gump, o tom informoval v stredu na svojom účte na Twitteri. Počas pobytu v Austrálii, kam prišiel Hanks v súvislosti s prípravou nového filmu o živote Elvisa Presleyho, sa im zvýšila telesná teplota.

Hanks bol v meste Gold Coast na tzv. predprodukcii filmu o Elvisovi Presleym, ktorý nakrúca austrálsky režisér Baz Luhrmann a v ktorom má Hanks stvárniť Elvisovho dlhoročného manažéra. Po zistení koronavírusu ďalšie práce na filme nateraz pozastavili.

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu