Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tvrdá rana pre umelecký svet: Zomrela mladá herecká hviezda, tesne pred 17. narodeninami!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Warner Bros. Television)

Iba 16-ročný herec Logan Williams, ktorý v seriáli The Flash stvárňoval detskú verziu hlavného hrdinu Barryho Allena, náhle zomrel. Šokujúca správa prichádza krátko pred jeho 17. narodeninami, ktoré by oslávil 9. apríla a sľubne našliapnutou hereckou kariérou.

Mal celý život pred sebou. Mladý herec Logan Williams, ktorý sa nedožil ani 17. narodenín, náhle zomrel. Informáciu potvrdila v piatok pre novinyThe Tri-City News jeho matka Marlyse Williams s tým, že rodina je"úplne zdevastovaná"synovou smrťou.Kvôli opatreniam v súvislosti spandémiou koronavírusu, ktorý saaktuálne v USA šíri závratnou rýchlosťou, sa s touto tragickou stratou musí vyrovnávať sama bez svojich blízkych."Nemôžem ani objať svojich rodičov, ktorí prišli o svoje jediné vnúča..."povedala pre noviny. "Je to ťažké.Logan mal vďaka svojmu talentu a krásnemuvzhľadu potenciál byť obrovskou hviezdou," dodala, avšak príčinu smrti neprezradila.

Správa o Loganovej smrti zasiahla aj herca GrantaGustina (30), ktorý v seriáliThe Flashstvárňoval dospelú verziuhlavného hrdinu. Svoje pocity si vylial na sociálnej sieti Instagram pred priateľmi a fanúšikmi."Práve som sa dozvedelzdrvujúcu správu, že Logan Williams náhle zomrel..."napísal Gustin, pričom k správe pridal aj fotografiu, na ktorej s malým Loganom pózuje rovno na pľaci."Tento snímok vznikol počas nakrúcania pilotného dielu v roku 2014. Bol som ohromený nielen Loganovým talentom, ale aj jeho profesionalitou počas natáčania.Moje myšlienky a moje modlitby sú teraz s ním a s jeho rodinou, ktorá sa teraz nepochybne nachádza v nepredstaviteľne ťažkýchčasoch," uviedol herec.

Zdroj: Instagram/grantgust
Zobraziť galériu (2)
Zdroj: Instagram/grantgust  (Zdroj: Instagram/grantgust)

O tom, že mladý herec Logan Williamsmal obrovský talent, svedčí aj to, že Williamsovvýkon v sci-fi seriáliThe Flash bol ohodnotený cenou Joey Award. Ide o kanadské ocenenie pre začínajúceho detské herca.Okrem toho zažiaril aj v hororovom seriáli The Whispers či v dramatickom seriáliWhen Calls the Heart.

Viac o téme: Logan Williams
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu