Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Humor ho neopúšťa ani počas KORONAKRÍZY, Deadpool si vystrelil z Wolverina: Odkaz manželke!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/Hugh Jackman)

Humor je k životu naozaj veľmi potrebný. Ešte viac v týchto dňoch, keď svet čelí šíreniu koronavírusu. Ryan Reynolds alias Deadpool nikdy nemal núdzu o vtípky a neváhal si vystreliť ani zo svojho kamoša a herca Hugha Jackmana. A to rovno na výročie svadby!

Hugh Jackman, ktorého všetci poznáme najmä ako Wolverina, oslávil pred niekoľkými dňami výročie svadby. Jeho manželkou je dlhých 24 rokovDeborra-Lee Furness, austrálska herečka a producentka. Svoju lásku jej vyznal aj na sociálnej sieti. Reynolds jej odkázal, nech sa drží.

Drža sa, Deb!

„Týchto 24 rokov bolo tých najlepších v mojom živote! A myslím si, že sa to stále zlepšuje. Milujem ťa, Debs každou bunkou svojho srdca. Šťastné výročie,“ napísal. Kým všetci jeho kolegovia mu k výročiu gratulovali, Ryan Reynolds si z neho opäť vystrelil. „Drž sa, Debs,“ napísal.

Humor ho neopúšťa ani
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Hugh Jackman)

Kamarátsky spor trvá medzi hercami už dlho. Ryan Reynolds je totiž svojimi vtípkami dobre známy. Navzájom si zo seba strieľajú už tri roky. V roku 2018 Reynolds vytvoril falošnú reklamu o Jackmanovi a on na to reagoval tak, že sa jeho pes „uvoľnil“ v kúpeľni na Reynoldsovej fotke.

These fucking assholes said it was a sweater party.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

O rok neskôr sa Reynolds objavil s šou Today Show Australia, kde vtipkoval o Jackmanovi, že je to zlý človek a neskôr nechýbali ani spoločné svetríky. Potom uzavreli pomyselné vtipkovacie prímerie. To však zrejme nevydržalo dlho. Základ je, že nás táto herecká dvojka svojimi vtipmi jednoznačne baví.

Viac o téme: Hugh JackmanRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu