Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Herečka opäť šokovala, svojmu synovi musí zmeniť meno: Veď to znie ako genitálie!

(Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Herečka a komička Amy Schumer sa takmer pred rokom zhostila tej najkrajšej úlohy. Prvýkrát sa stala matkou. O to, ako zvláda materstvo, sa pravidelne delí so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Samozrejme, veľmi svojským spôsobom, keďže herečka si neváha vystreliť sama zo seba. Tentokrát sa rozhodla pre rázny krok. Zmení svojmu synovi meno! Dôvod vás šokuje.

Herečka sa totiž chce uistiť, aby sa jej syn neskôr nestal terčom rôznych vtipov, napríklad keďnastúpi do školy. Schumer to oznámila v najnovšej časti svojho podcastu 3 Girls, 1 Keith. Dôvod je naozaj kuriózny. Jej synček sa volá Gene Attell Fischer. V anglickej výslovnosti totiž jeho prvé a stredné meno znie ako „genital“, teda genitálie.

Veď to znie ako genitálie

Herečka je už dva roky vydatá za kuchára Chrisa Fischera, pár mesiacov po svadbe sa dozvedeli radostnú správu. Synček sa narodil v máji minulého roka a dali mu meno Gene Fischer. Dostal aj svoje stredné meno, a to Attell na počesť herečkinho dobrého priateľa a komika Davea Attella.

„Vedeli ste, že meno nášho bábätka Genea, je oficiálne zmenené?“ spýtala sa Schumer hostí svojho podcastu. „Teraz je to Gene David Fischer. Predtým to bolo Gene Attell Fischer, no uvedomili sme si, že sme omylom pomenovali svojho synčeka ako „genitálie“,“ povedala. „Vlastne ma na to upozornila moja mama,“ uviedla herečka s tým, že jej to mama oznámila ako srandičku na strednej.

First movie

Príspevok, ktorý zdieľa @ amyschumer,

Viac o téme: Amy SchumerGene Attell Fischer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu