Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Arnold Schwarzenegger opäť zasahuje... ale v reálnom živote: Zdravotníkom daroval závratnú sumu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Kalifornský herec, guvernér a kulturista Arnold Schwarzenegger patril medzi najväčšie akčné hviezdy strieborného plátna. Svojou rolou Terminátora sa navždy zapísal do sŕdc fanúšikov a divákov. No veľké srdce nemá len ako filmový superhrdina. V súčasnej koronakríze sa rozhodol pre významný krok, ktorý pomôže zachrániť množstvo životov.

"Nikdy som neveril nasedenie na gauči a sťažovanie si, aké zlé vecí sa okolonás dejú," uviedol bývalý akčný hrdina na sociálnej sieti. "Vždy som veril, že by sme sa mali všetci podieľať na zlepšovaní vecí.Je to jednoduchý spôsob, ako chrániť našich skutočných akčných hrdinov v prvých líniáchv našich nemocniciach," pokračoval Schwarzenegger ohľadom aktuálnej situácie, ktorá sa deje na celom svete.

Zdravotníci, doktori a záchranári nasadzujú svoj vlastný život v záchrane životov ľudí, ktorý bojujú s ochorením Covid-19, ktoré spôsobuje nový koronavírus. "Som hrdý, že som ich súčasťou. Daroval som im 1 milión dolárov," prezradil herec s tým, že verí, že sa k nemu pridajú aj ďalší. V Spojených štátoch zomrelo na nebezpečné ochorenie už viac ako 26-tisíc ľudí a celosvetovo sa infikovalo už vyše 131-tisíc ľudí.

Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Zobraziť galériu (2)
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Podobný krok spravil aj herecJames McAvoy, hviezda filmov ako X-men, Rozpoltený či To Kapitola 2, ktorý britskej Národne zdravotnej službe (NHS) daroval 275-tisíc eur. Aj on touto čiastkoupodporil kampaň, ktorej zámeromje nákup životne dôležitých ochranných pomôcok pre britských zdravotníkov bojujúcichv prvej línii skoronavírusom.

Viac o téme: Arnold Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu