Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pre slávnych neplatia prísne nariadenia?! FOTO Hviezda 90. rokov sa ocitla v bizarnej situácii

Andie MacDowell Zobraziť galériu (2)
Andie MacDowell (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Ochorenie Covid-19, ktoré vyvoláva nový koronavírus, obmedzil životy mnohých ľudí. V dôsledku vysokého počtu nákazy a mŕtvych vo svete či z preventívnych opatrení vydávajú jednotlivé štáty nariadenia, ktoré majú šírenie nákazy spomaliť či zamedziť. Zdá sa však, že nie každý ich berie vážne alebo má pocit, že pre neho neplatia.

62-ročná herečka a hviezda 80. rokochAndie MacDowell pravdepodobne ťažko znáša nariadenia, ktoré aktuálne platia v Los Angeles. Obmedzil sa pohyb občanov, uzatvorili sa atrakcie ale aj parky. Práve sposledným zmienenýmuzatvoreným priestorom sa herečka nevedela s rodinou pri venčení psa zmieriť a porušila ich.

Spolu s dcérami Rainey (30), talentovanou speváčkou, a Margaret (25), ktorá sa zase začína presadzovať ako herečka, sa napriek zákazu vkradla do parku v Los Angeles. Pri vychádzaní ju prichytili a na zachytených fotografiách je vidieť, ako musela podliezať uzatvorenú bránu z parku.

Je pravdepodobné, že takýmto istým spôsobom sa dostala aj dnu. Viaceré zahraničné médiá zverejnili aj fotodôkaz, ktorý visel na bráne parku. Na ňom sa písalo, že je uzatvorený pre verejnosť až do 30. apríla.

Zdroj: Twitter/TruthAndSarcasm
Zobraziť galériu (2)
Zdroj: Twitter/TruthAndSarcasm  (Zdroj: Twitter/TruthAndSarcasm)

Herečka Andie MacDowell je známa z filmov ako Tarzan (1984), Zelená karta (1990), Na Hromnice o deň viac (1993), Štyri svadby a jeden pohreb (1994), Otrok (1998) či z novších snímok ako Magic Mike: Bez nohavíc 2 (2015) alebo Hrdinovia ohňa (2017). Okrem toho ju poznáme zo seriálov Zátoka nádejí (2013 - 2015) čiFour Weddings and a Funeral (2019).

Viac o téme: Andie MacDowell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu