Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Alan z Dva a pol chlapa sa vrátil do čias sitcomu: Bolo to šialené... TOTO povedal o Charlie Sheenovi

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Photo © Columbia Broadcasting System)

Americký herec Jon Cryer (55) sa v rozprávaní pre zábavnú show Couch Surfing Entertainment Weekly vrátil späť k časom natáčania slávneho sitcomu Dva a pol chlapa. Napriek množstvu škandálov, ktoré sprevádzali jeho seriálového brata Charlieho Sheena, na neho nemôže povedať nič zlého.

V show Jon Cryer uviedol, žebol prekvapený úspechom sitcomuu Dva a pol chlapa. Zároveň však dodal, žeprvých niekoľko rokov bolo skvelých. "Išloto neuveriteľne hladko, bol to krásny čas afungovalo to naozaj dobre," povedal Cryer a dodal, že keď začali so sitcomom,Sheen bol triezvy.

Alan z Dva a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo © Columbia Broadcasting System)

Podľa Cryera bol Sheenveľmi hrdý na svoju triezvosť, ale potom, ako sa jeho manželstvo s Denise Richardsovou zrútilo, pravdepodobne vtedy do toho opäť spadol. "Spočiatku to zvládal a bol stále neuveriteľne profesionálny a, mimochodom,aj tak veľmi milý na všetkých na scéne," uviedol Cryer a dodal, že aj tak bolo na ňom vidieť, že sa trápi.Nakoniec sa to dostalodo bodu, keď sa výroba nakoniec zastavila, aby mohol Sheen podstúpiť rehabilitačný program, už tretíza rok.

Po tom, čo Sheen povedalniekoľko hanlivých poznámok zameraných na sieť sitcomu, CBS, tvorcu sitcomu, Chucka Lorra a samotného Cryera,a po jeho sebazničujúcom správaní sa, Sheenova zmluva bola v roku 2011ukončená a jeho postavuCharlieho Harpera tvorcovia v sitcome zabili.

Alan z Dva a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo © Columbia Broadcasting System)

Cryer nakoniec opísalskúsenosť z práce na seriáli v tom čase slovom„šialený“.„Bola to jedna z prvých internetových búrok, plus je tu skutočnosť, že všetky naše práce sú spojené s týmto chlapom a my všetci sme jeho priatelia. Bolo to veľmi, veľmi zvláštne ako aj jeho aspekty, ktoré som absolútne nenávidel... Ale viete, som vďačný za roky, ktoré boli skvelé,“ povedal.

Po odpísaní Sheenovho Harpera ho nahradil Ashton Kutcher, ktorý stvárnilWaldena Schmidta, internetovéhomilionára,ktorý si kúpil Harperov dom.

Viac o téme: Charlie SheenDva a pol chlapaJon Cryer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu