Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oscarový herec pomôže pri výskume lieku na KORONAVÍRUS: Volajte to Hanks-cína!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/NBC )

Oscarový herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson boli prvými hollywoodskymi hercami, ktorí verejne oznámili, že majú koronavírus. Ostali v izolácii v Austrálii, po niekoľkých týždňoch ich prepustili a obaja sú doma a cítia sa dobre. Teraz chce naopak pomôcť sám Tom Hanks, a to naozaj špeciálnym spôsobom. Hanksova krv sa využije pri výskume vakcíny proti koronavírusu. Okrem toho priznal, že jeho manželka na tom bola oveľa horšie.

Všetkým naozaj odľahlo, keď skvelého a veľmi obľúbeného herca a jeho manželku prepustili z nemocnice. Koronavírus prekonali, obaja sa cítia dobre a vrátili sa domov. Po skúsenosti s vírusom, ktorý ochromil svet, sa rozhodli vrátiť čo to späť.


Mohlo by vás zaujímať: Dobré správy v čase KORONAKRÍZY: Odkaz priamo z vesmíru! Z Brada Pitta spravili rosničku


Rád by som to nazval Hanks-cína!

S novinkami sa herec podelil v relácii rádia NPR Wait Wait... Don't Tell Me! (Počkaj, počkaj... Nehovor mi to!, pozn. red.). Hanks v relácii uviedol, že s maželkou sa dozvedeli, že majú v tele protilátky na koronavírus a preto ich oslovili, aby boli súčasťou štúdie. Rovnako sa podujali na darovanie krvi a plazmy pre výskum Covid-19. Obaja boli nadšení, že môžu byť nápomocní pri výskume vakcíny.

Oscarový herec pomôže pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Hanks priznal, že si kládli s manželkou množstvo otázok. „Čo teraz spravíme? Je niečo, čo by sme mohli spraviť? A prišli sme na to, že sme nosičmi protilátok,“ povedal. „Nielen že nás oslovili, aby sme boli súčasťou výskumu, ale povedali sme... chcete našu krv? Môžeme darovať plazmu?“ rozhovoril sa herec. „A darujeme to miestam, ktoré dúfam budú pracovať na niečom, čo by som rád nazval Hanks-cína,“ zavtipkoval herec v relácii. Moderátor tému zakončil naozaj milou myšlienkou... nebolo by krajšieho konca pandémie koronavírusu, ako keď bude vakcínou krv Toma Hanksa.


Mohlo by vás zaujímať: Celebrity v KORONAkaranténe: Šialené! Hanksova žena rapuje, Ellen vyvoláva ľuďom a Hopkins hrá pre mačku


Nechýbali ani ďalšie srandičky. Jeden z moderátorov sa ho spýtal, ak by šlo o pokračovanie Covid-20, účinkovali by ste v ňom? „Samozrejme, že áno. Odpovedal by som na všetky nezodpovedané otázky z Covid-19. A mimochodom, koľko takých filmových sérií máme, ktoré pokračujú tak dlho? James Bond, Rýchlo a zbesilo a sériu Covid.“ Musíme uznať, že nie nadarmo je Hanks miláčikom miliónov fanúšikov, ktorí ho majú radi pre jeho veľké srdce, vtip a obrovský talent.

Moja manželka na tom bola oveľa horšie

Tom Hanks a Rita Wilson boli pozitívne testovaní približne v polovici marca počas natáčania zatiaľ nepomenovanej biografie o Elvisovi Presleym. Hanks má vo filme stvárniť Elvisovho dlhoročného manažéra. Po týždni ich prepustili z nemocnice v Austrálii do domácej karantény. Keďže nemohli ešte opustiť krajinu, prenajali si dom. Po všetkých potrebných opatreniach sa mohli konečne vrátiť domov.

Oscarový herec pomôže pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Obaja to oznámili na sociálnej sieti a pravidelne infromovali o tom, v akom sú stave. Niečo z toho opísal aj v relácii NPR. „Máme sa fajn. Mali sme príznaky podobné chrípke. Moja žena Rita na tom bola trochu horšie ako ja. Mala veľmi vysokú teplotu. Boli sme izolovaní, aby sme nikoho nenakazili,“ uviedol. Hanks už predtým uviedol, žejeho manželkastratila chuť aj čucha bolo jej tak nevoľno, že sa musela plaziť po podlahe z postele na záchod. Hanks nie je jediným hercom, ktorý sa nakazil. Okrem nich dvoch sa nakazila aj Oľga Kurylenko, Idris Elba, hviezda Hry o trónyKristofer Hivju či Kevin Durant.

Viac o téme: Tom HanksRita Wilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu