Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tom Cruise je šialenec: Nový film nenatočí na našej planéte, chce naozaj letieť do vesmíru

Tom Cruise vo filme Top Gun: Maverick Zobraziť galériu (2)
Tom Cruise vo filme Top Gun: Maverick (Zdroj: SITA/Paramount Pictures via AP)

Tom Cruise sa musel dočista zblázniť. To je myšlienka, ktorá asi skrsla v hlave každému, kto si prečítal nadpis tohto článku. No je to skutočne tak. Populárny 57-ročný herec sa naozaj rozhodol nakrúcať svoj nový film mimo našej planéty.

Tom Cruise je herec, ktorý miluje adrenalín. Pribúdajúce roky na ňom poriadne ani nie sú vidieť, nehovoriac o tom, že aj napriek tomu stále nakrúca drvivú väčšinu svojich akčných scén osobne bez kaskadéra. Tentokrát je však odhodlaný prekonať všetko, čo urobil za doterajšiu kariéru.

Rok 2020 podľa Hollywoodu: Takto mal vyzerať dnešný svet podľa známych filmov z minulosti

Ako informuje zahraničný portál Deadline, Cruise je skalopevne rozhodnutý nakrútiť svoj nový film vo vesmíre. Podľa všetkého už mala padnúť aj dohoda s Elonom Muskom, ktorý ho s najväčšou pravdepodobnosťou dopraví na vesmírnu stanicu ISS, kde by sa mala odohrávať značná časť filmu, ktorý ešte nemá názov a aništúdio, ktoré by ho bolo ochotné financovať.

Tom Cruise
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Chiabella James/Paramount Pictures and Skydance via AP)

Vzhľadom na to, že by ale išlo o úplne prvý film v histórii kinematografie, ktorý sa nielen odohráva, ale aj skutočne nakrúca vo vesmíre, je vysoko pravdepodobné, že štúdiá sa o projekt tvrdo pobijú. To, že Tom Cruise sa neštíti naozaj ničoho, potvrdzuje aj fakt, že pre potreby nakrúcania pokračovania ikonického Top Gunu, ktorý nesie názov Maverick a do kín by sa mal dostať ešte tento rok, sa naozaj naučil pilotovať stíhačku.

Nie vždy však všetko vyjde podľa predstáv. Dôkazom toho je aj video nižšie, ktoré zachytáva nepríjemné zranenie, ktoré si Tom spôsobil pri nevydarenom skoku pri nakrúcaní jedného z dielov Mission: Impossible.Pevne veríme, že v prípade nakrúcania vo vesmíre pôjde všetko tak, ako má.

Viac o téme: FilmTom CruiseElon MuskVesmír
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu