Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Kameňáku s manželkou pracuje roky: Ponorková choroba? Ani náhodou! Karanténa im padla dobre

(Zdroj: Photo © Archiv TV Nova, Photo © TV Barrandov)

Existujú rozličné páry. Niektoré nemajú problém byť spolu takmer celý deň, iní zase potrebujú mať dostatok priestoru a času len pre seba. Do prvej skupiny partnerov patrí aj český prominentný pár Václav Vydra a Jana Boušková, ktorí spolu čas trávia roky nielen doma, ale aj v práci. Ak si však niekto myslel, že už majú zo seba "ponorku", opak je pravdou.

Spoločného času nie je nikdy dosť. Podľa tohto sa pravdepodobneriadia český herec Václav Vydra (64) a jeho manželka, tiežherečka, Jana Boušková (66).Obaja spoločne komentujú obľúbený českýprogram "Prostřeno", ktorý má aj po 11 rokoch vysielaniastátisíce divákov. A ak by si veľa ľudí nevedelo predstaviť, že by všetko čas trávili so svojim partnerom, známy herec s manželkou tento problém nemá. V rozhovore pre český portáleXtra.czprezradil, že "až vďaka karanténe si s manželkou užívali jeden druhého."

Ako pre český portál prezradil Vydra, počas karantény mali spolu voľné večery. "To sme dlho nezažili," priznal s tým, že vďaka neplánovanému voľnu mal množstvo voľnéhočasu a tak sa nemusel ponáhľať od svojej práce na statku, čím mal viac času na svoje kone.

Český program Prostřenokomentujes manželkou Janou už jedenásť rokov. Na otázku, či ichuž niekedy prepadlav štúdiu tzv. Ponorková choroba, odpovedal jednoznačne:"Tak vzhľadom k tomu, že sme spolu 37 rokov vlastne denne, tak pár hodín týždenne v štúdiu počas 11 rokov je vlastne brnkačka," dodal.

V českých filmoch a seriáloch zanechalinezameniteľnú stopu

Herec Václav Vydra je známy predovšetkým vďaka filmomKameňák a rovnomennému seriálu. Okrem toho si zahral v snímkach ako napríklad S čerty nejsou žerty (1984), Copak je to za vojáka (1987), Tankový prapor (1991), Černíbaroni (1992), Z pekla štestí 1 a 2 (1999 a 2001), Peklo s princeznou (2009) aleboČertoviny (2017).

Herečka Jana Boušková hrala v známych českých seriáloch Ordinace v ružové zahradě(2016-2017) či Policie Modrava (2017-2019). Vo filme sa objavila už v roku 1971 a to vDívkena koštěti. V súčasnosti má na konte už desiatky filmov.

Viac o téme: Václav VydraJana Boušková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu