Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

A je to oficiálne! Neter Julie Roberts je tehotná: FOTO Nechtiac prezradila pohlavie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/E.R.)

Zatiaľ to boli viac-menej len špekulácie, no teraz sa to potvrdilo. Neter slávnej herečky Julie Roberts Emma zverejnila na Instagrame fotografie s bruškom a svojím partnerom. Pohlavie síce prezradiť nechce, no zrejme ho predsa len nechtiac prezradila.

Emma Roberts tvorí s Garrettom Hedlundom pár len niečo vyše roka a pol. S hercom sa dala dokopy po rozchode s Evanom Petersom, s ktorým tvorila búrlivý prá niekoľko rokov. Zdá sa, že je momentálne naozaj šťastná a obaja sa na ich prvé dieťa tešia. 


Mohlo by vás zaujímať: Láska kvitla aj v Hollywoode: Nové vzťahy na obzore! Najväčším prekvapením je Keanu Reeves


Nechtiac prezradila pohlavie

Na Instagrame zverejnila fotografie s bruškom, na ďalších je aj s partnerom. Obaja sú veľmi šťastní. Emma Roberts je známa tým, že si svoje súkromie stráži ako sa dá a veľmi o ňom nehovorí. Preto si chce pre seba nechať aj pohlavie dieťatka. Zrejme ho však nechtiac prezradila na Instagrame. "Ja a moji dvaja obľúbení chlapci," napísala k fotke. Ešte nie je nič isté, no mnohí to už berú ako samozrejmosť. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me...and my two favorite guys

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts),

Pod príspevkom mala množstvo blahoželaní od fanúšikov i hereckých kolegov či iných celebritných známych. Výnimkou nebola ani jej slávna teta Julia Roberts. Pod príspevok napísala len "Ľúbim ťa" a pridala dva emotikony. 

Tehotenstvo prezradila mama

Tak ako nechtiac prezradila pohlavie, tak sa dostala na svetlo sveta koncom júna informácia o tom, že je tehotná. Prezradila ju jej mama Kelly Cunningham v príspevku. Na Instagrame odpovedala na množstvo blahoželaní. "Kelly, je Emma tehotná?" znel jeden z príspevkov. "ÁNO!!" napísala mama. V ďalšom príspevku jej gratulovali, že sa stane babkou. Cunningham poďakovala s tým, že je veľmi nadšená. Jej profil už o pár hodín neexistoval. 

A je to oficiálne!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia)

Nová kapitola

Roberts tvorila tvorila dlhých päť rokov pár so svojím hereckým kolegom Evanom Petersom. Mnohí fanúšikovia aj po ich rozchode i potom, čo si každý našiel nového partnera, verili, že sa dajú dokopy. To už však definitívne nebude možné. Emma Roberts sa dala s Hedlundom dokopy minulý rok v marci. Fotografi ich prichytili ako sa držia za ruky v Los Angeles. „Garrett a Emma boli priateľmi, ale toto je niečo nové, sú spolu len pár týždňov,“ uviedol vtedy zdroj pre US Weekley. 

Odvtedy tvoria herci pár a svoj vzťah veľmi neskrývajú a spoločne začínajú novú kapitolu v ich životoch. Vzťah s Hedlundom sa zdá byť pokojnejší, ako s Petersom. Roberts a Peters rozišli v dobrom. Hedlund predtým chodil s herečkou Kirsten Dunst. Svoje súkromie sa herečka vždy snažila držať v tajnosti a zverejniť len to nevyhnutné. V máji 2019 pre Cosmopolitan uviedla, že sa vždy snažila, aby jej milostný život ostal v súkromí. "Nikdy som nechcela hovoriť o vzťahoch, ktoré aktuálne mám, ktoré sa končia alebo skončili," povedala vtedy. Priznala, že je ťažké byť s niekým sám, keď ste stále pod dohľadom fanúšikov. 

Viac o téme: Julia RobertsEmma RobertsGarrett Hedlund
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu