Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Babyboom pokračuje vo veľkom: Herečka z populárneho muzikálu je tehotná! FOTO hovorí za všetko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Zdá sa, že babyboom sa v Hollywoode rozbehol naplno. Nedávno špekulácie potvrdila neter slávnej herečky Julie Roberts. Tehotenstvo oznámila aj Ashley Tisdale, ktorá je divákom známa najmä z tínedžerského muzikálu High School Musical či zo seriálu Hellcats.

Na sociálnej sieti Instagram zverejnila dve fotografie bez komentára. Stojí na záhrade s manželom a pozerá sa na rastúce bruško. Obaja sú šťastní. Po niekoľkých rokoch manželstva tak čakajú na svojho prvého potomka. 


Mohlo by vás zaujímať: A je to oficiálne! Neter Julie Roberts je tehotná: FOTO Nechtiac prezradila pohlavie


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Tisdale (@ashleytisdale),

Spravil si ma lepšou

Ashley Tisdale je vydatá za speváka Christophera Frencha. Spoznali sa pred ôsmimi rokmi, po roku randenia ju požiadal o ruku. Vzali sa v septembri 2014 počas malej súkromnej ceremónie v Santa Barbare v Kalifornii. O svojom manželstve veľa nehovorí a súkromie si stráži, napriek tomu patrí k najpopulárnejším celebritám s miliónmi sledovateľov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Christopher French (@cmfrench),

Ako jedna z mála sa vyhla väčším škandálom a okrem herectva sa venuje aj spievaniu. Pred týždňom zverejnila status. Manželia oslavovali šieste výročie. "Nemôžem uveriť, že už je to šesť rokov. Čas letí," napísala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow I can’t believe we’ve been married 6 years?!! Time flies. I remember having so much fear the minute we got together because I couldnt believe how good you treated me. I had never been treated that way. But I let go and trusted my heart and 8 months later we were a couple of crazy kids engaged. Chris you truly have made me a better version of myself because you keep inspiring me everyday. Your heart is pure, you would do anything to make me happy, through the ups and downs you are my solid rock. I’m so grateful I get to be your wife. I love you and after all this time I’m still into you... ps the last pic is my favorite @cmfrench

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Tisdale (@ashleytisdale),

Manželovi venovala krásne slová, nikto s ňou nikdy nezaobchádzal tak dobre ako on. "Zbavila som sa strachu a verila som svojmu srdcu. O osem mesiacov neskôr sme sa ako bláznivé deti zasnúbili. Chris, spravil si ma lepšou, pretože ma inšpiruješ každý deň. Tvoje srdce je čisté, spravil by si všetko, aby som bola šťastná, počas svetlých chvíľ aj pádov si mojou pevnou skalou. Som šťastná, že som tvojou ženou," napísala. 

Život bez teba si neviem predstaviť

Zahanbiť sa nedá ani French. Na sociálnej sieti jej takisto pravidelne vyznáva lásku. Svoj život bez nej si nevie predstaviť. "Pozerám sa na túto ženu každý deň a zamýšľam sa, ako sa mi podarilo stráviť svoj život s ňou. Všetko najlepšie, láska, moja skvelá, milá, múdra a neskutočne sexi manželka. Bol to bláznivý rok, ale inšpiruješ ma. Som šťastný, že si sa narodila," napísal. Zdá sa, že sa im konečne splnil ďalší sen.

Viac o téme: High School MusicalAshley Tisdale
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu