Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Brad Pitt a Jennifer Aniston opäť spolu! VIDEO Horúci rozhovor: Ako sa máš, zlato?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Core)

Toto nás zrejme bude baviť stále. Napriek tomu, že od ich rozvodu ubehlo už viac ako 15 rokov, Jennifer Aniston a Brad Pitt sú stále témou. Vychádzajú spolu dobre a keď sa stretnú, vždy sa vrúcne privítajú. Tentokrát sa stretli v naozaj horúcej scéne!

Napriek búrlivému rozvodu, ktorý Aniston prežívala ťažko, ostali obaja herci v kontakte a stali sa priateľmi. Poslednýkrát vyvolalo vzrušenie ich stretnutie na odovzdávaní filmových cien v januári tohto roka. O pár mesiacov to tu máme zas. Niekoľko skvelých hollywoodskych hercov sa stretlo cez internet pri virtuálnom čítaní scenára, ktoré zorganizoval komik Dane Cook. Pozvanie prijali aj Jennifer a Brad. Priamo z ich obývačky.


Mohlo by vás zaujímať: Brad a Jen opäť spolu? VIDEO Nežné stretnutie! Pitt sa na ňu nemohol vynadívať


Ako sa máš, zlato?

Čítanie sa malo uskutočniť už skôr, no kvôli technickým problémom to odložili. Scenár čítali špičkoví herci, ktorí ho predtým vôbec nevideli. Išlo o čistú improvizáciu, dokonca nevedeli ani to, kto si zahrá akú postavu. Išlo o scenár k filmu Fast Times at Ridgemont High (Bitka na Ridgemont High, pozn. red.) z roku 1982. Scenár čítali Sean Penn (ktorý v pôvodnom filme hral), Julia Roberts, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Matthew McConaughey Jimmy Kimmel, John Legend či Ray Liotta. 

Hneď v úvode bolo cítiť vrúcny vzťah medzi medzi Aniston a Pittom. Hneď ako Brad zbadal Jennifer, pozdravil ju. "Čau, Aniston! Ako sa máš?" Jennifer sa prizrela a odzdravila.  "Čau, Pitt. Ako sa máš ty, zlato?" Po úvodných uvítaniach mohli ísť na to. Cook postupne predstavil, kto bude hrať koho. Jennifer si zahrala sexbombu Lindu, ktorú pôvodne hrala Phoebe Cates a Brada prefíkane obsadili do úlohy Brada (pôvodne ho hral Judge Reinhold). Vo filme mal totiž Brad pre Lindu obrovskú slabosť. 

Štipľavá scéna

Ide o pamätnú scénu. Potom, čo Brad uvidí Lindu pri bazéne v bikinách, odíde do kúpelne, aby strávil kus "kvalitného času osamote". Alebo, ako okomentoval rozprávač Morgan Freeman, "poriadne to roztočí" a v predstavách zájde naozaj ďaleko. V jeho predstavách za ním príde Linda a začne s ním rozprávať. "Ahoj, Brad. Vieš, že som si stále myslela, aký si zlatý. Myslím, že si sexi. Prišiel by si ku mne?" prečítala zvodným hlasom Jennifer. Ostatní, vrátane Pitta, sa nemohli prestať usmievať pri scéne, ktorú čítali exmanželia. 

Roberts, McConaughey, Penn a Kimmel sa usmieval aj naďalej. Freeman čítal scénu v Bradových predstavách ďalej. "Brad podíde k Linde. Linda sa natiahne, chytí ho a pritiahne si ho k sebe, aby ho pobozkala. Potom ho odtlačí, aby na ňu mohol pozerať, keď si dáva dole vrch plaviek. Neuveriteľné prsia padli, bože, zmiluj sa. Vezme Bradove ruky, položí ich na ne a začne mu rozopínať tričko," a takto to pokračuje ďalej. Naozaj štipľavá scéna, čo poviete? Všetci sa tomu smiali a boli naozaj profesionálni. 

Ak by ste mali chuť zabaviť sa, pozrite si celé VIDEO:

Viac o téme: Brad PittJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu