Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Absolútny ŠOK! Nikto nevedel, že je tehotná, až doteraz... Dcéra legendy zo Star Wars sa stala mamou

(Zdroj: Instagram/Austen Rydell)

Tak toto naozaj nikto nečakal. V Hollywoode aktuálne prežívajú mnohé herečky najšťastnejšie chvíle v živote. Babyboom je v plnom prúde a s radostnými novinkami sa herecké páry podelia aj so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Billie Lourd je však výnimkou. Nikto ani len netušil, že je tehotná!

Presne tak. Dcéra herečky Carrie Fisher, ktorá stvárnila princeznu Leiu v legendárnej filmovej sérii Star Wars, držala radostnú novinku v tajnosti celých deväť mesiacov. Nikto, okrem jej okolia, totiž netušil, že je tehotná. 

Toto je náš syn

Pre pár hodinami sa pochválila fotkou, na ktorej vidno nožičky jeho novonarodeného syna. "Predstavujeme vám Kingstona Fisher Lourd Rydella," napísala stručne k fotografii. Menom vzdala hold aj svojej mame Carrie Fisher. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introducing: Kingston Fisher Lourd Rydell

Príspevok, ktorý zdieľa Billie Lourd (@praisethelourd),

Lourd na svojom Instagrame nezdieľa veľa fotiek zo súkromia. Jej partner herec Austen Rydell si občas zazdieľa fotografie zo spoločne strávených chvíľ. Poznajú sa už niekoľko rokov, nie je však známe, kedy sa dali dokopy. Jedno je isté, v júni 2019 sa zasnúbili a teraz sa tešia zo spoločného syna.

Billie Lourd je známa z niekoľkých filmov a seriálov. Najviac ju preslávila seriál American Horror Story či Scream Queens. Objavila sa aj v poslednej trilógii Star Wars v menšej úlohe. 

Viac o téme: Carrie FisherStar WarsBillie LourdeAusten Rydell
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu