Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Celebritný babyboom?! Hviezdny pár z Hry o tróny v radostnom očakávaní: Prezradila to táto FOTO

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Celebritný babyboom? Slávny pár Rose Leslie a Kit Harington zo seriálu Hry o tróny budú rodičmi. Radostnú novinku, že spoločne čakajú svoje prvé dieťa, odhalila čiernobiela fotografia Rose zverejnená v najnovšom vydaní britského magazínu.

O chvíľu budú traja. 33-ročná herečka Rose Leslie spolu s 33-ročným Kitom Haringtonom sa stanú rodičmi. Odhalili to čiernobiele fotografie Leslie s tehotenským bruškom, ktorá hviezdi v novom vydaní britského časopisu Make Magazine.

Celebritný babyboom?! Hviezdny pár
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/ursula_lake)
​ 

Leslie a Harington skvele stvárnili milencov Jona Snowa a Ygritte v seriáli HBO Hry o tróny, ktorý získal cenu Emmy. Prvé informácie o tom, že spolu randia, prenikli na verejnosť v roku 2012 a aj po tom pár pokračoval v podnecovaní milostných špekulácií, až kým v apríli 2016 vzťah oficiálne nepotvrdili.

Radostná novinka! FOTO Americká kráska odkryla sladké tajomstvo: Bude to...

Zasnúbili sa v septembri 2017 a potvrdili radostnú správu staromódnym (a veľmi britským) spôsobom, a to prostredníctvom inzerátu v časopise The Times. O necelé dva roky neskôr sa v júni 2019 zosobášili v Škótsku.

Svadobný okamih Leslie a Kita z minulého roku (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)
Zobraziť galériu (3)
Svadobný okamih Leslie a Kita z minulého roku (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)  (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)

Spoločný čas trávia aktuálne v starom kašteli, kde chodia oddychovať

V rozhovore pre Make Magazine Leslie premýšľala o svojich skúsenostiach s Hrou o tróny. "Bol to neuveriteľný zážitok a pre mňa, ako herečku, to určite otvorilo veľa dverí," uviedla tehotná hviezda. V týchto dňoch trávia Leslie a Harington kvalitný čas spoločne vo svojom tudorovskom kaštieli vo východnom Anglicku, ktorý zo žartu nazvala „dom, ktorý postavil Jon Snow“.

"Je to neuveriteľne starý. Máme slamenú strechu, v ktorej je momentálne obrovské hniezdo sršňov. Rád myslím na dom a všetkých ľudí, ktorí tam bývali. Boli šťastní, ako žili?" uviedla Leslie. "Je to úžasná vec, že ​​môžem utiecť na vidiek a oddychovať. Je to veľká výsada byť obklopený zeleňou, spevom vtákov a živými plotmi a našimi nádhernými susedmi. Je to také pokojné,“ dodala budúca mama.

Viac o téme: Kit HaringtonRose Leslie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu