Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda komédií rapídne schudla: FOTO Dovolenka s priateľom na pláži... Vyzerá fantasticky!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Americká herečka Rebel Wilson (40), známa z obľúbených komédií Ako byť single či Podfukárky, kde sa nehanbila ukázať a využiť svoje kilá navyše, rapídne schudla. Fotografie svojho "štíhlejšieho ja" zverejnila už počas leta a novú postavu si stále drží, pričom aktuálne snímky uverejnila na sociálnej sieti z dovolenky s priateľom. A šťastie z nich len tak sálalo.

Americká herečka Rebel Wilson si užívala dovolenku a slnečné počasie s priateľom Jacobom Buschom. O atmosféru z víkendového pobytu na pláži sa podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila ich spoločnú selfie no aj fotografiu samostného priateľa oddychujúceho na nafukovačke v bazéne. "Skvelý výhľad," hravo okomentovala.

(Zdroj: Instagram/rebelwilson)
Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/rebelwilson)  (Zdroj: Instagram/rebelwilson)

Okrem toho zverejnila aj seba v plavkách, či oboch ležiacich na nafukovačke v bazéne držiacich sa za ruky. A Rebel vyzerá byť naozaj šťastná, za čo určite môže aj jej nová figúra a láska. Veď 40 rokov by jej len málokto tipoval.

(Zdroj: Instagram/rebelwilson)
Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/rebelwilson)  (Zdroj: Instagram/rebelwilson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

 

Wilson a Busch sa prvýkrát objavili na červenom koberci minulý mesiac na galavečeri Monte v Monaku, len pár hodín po tom, čo Wilson oznámila oficiálne svoj vzťah cez lnstagram. Rodina jej priateľa Buscha je celosvetovo známa, založila známu americkú pivovarnícku spoločnosť Anheuser-Busch vyrábujúce obľúbené pivá na celom svete.

"Toto je prvý človek, s ktorým sa stretla, ktorý zodpovedá jej humoru a osobnosti. Niekto, kto má svoj vlastný život a úspech a nie je ňou ohrozovaný," uviedol nedávno zdroj magazínu People. „Je podnikateľ a obaja sú veľmi obchodne založení. Je to džentlmen, stará škola a správa sa k nej dobre,“ dodal zdroj.

Takto vyzerala herečka pred dvomi rokmi, v roku 2018 a takto si ju aj pamätáje z jej známych filmov:

Rebel Wilson v roku 2018 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, SITA/AP Photo/Matt Slocum)
Zobraziť galériu (4)
Rebel Wilson v roku 2018 (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, SITA/AP Photo/Matt Slocum)  (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, SITA/AP Photo/Matt Slocum)

A takto vyzerá teraz - fantasticky!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Australian in me loves a Boomerang

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu