Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kate Hudson o najhoršom bozku: Havária lietadla, sopeľ po celej tvári!

(Zdroj: TASR/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Kate Hudson bozkávala pri natáčaní mnohých fešákov. Nadšená však nebola.

“Mám pocit, že som nemala najlepších bozkávačov,” prezradila Kate Hudson v podcaste Goop, ktorý viedla jej herecká kolegyňa Gwyneth Paltrow. Jej častým partnerom v romantických komédiách bol napríklad hollywoodsky fešák Matthew McConaughey. A práve bozky s ním zaradila medzi to najhoršie.

Ide totiž o to, že vždy, keď ho bozkávala, bol tam nejaký problém. “Keď sme sa mali bozkávať v Mačacom zlate, práve sme akože stáli v oceáne a boli po leteckej havárii a… On mal proste po celej tvári sopeľ!” vysvetlila so smiechom 41-ročná herečka.


Mohlo by vás zaujímať: Jedinečný talent, nezabudnuteľné úlohy a obrovský šarm: Toto sú hollywoodske DIVY, ktoré zmenili svet filmu


Na tému nepríjemných bozkov sa vyjadrila aj Gwyneth Paltrow, ktorá za najhoršie bozky prekvapivo označila práve tie, ktoré zažila s ďalším lámačom ženských sŕdc. Nepríjemne sa cítila totiž vtedy, keď mala pobozkať Roberta Downeyho Jr. “Prvé, čo mi napadlo bolo: To si snáď robíte zo mňa srandu… Bolo to ako bozkávať vlastného brata,” prezradila Paltrow.

Viac o téme: Gwyneth PaltrowKate Hudson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu