Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

The Rock zverejnil FOTO z detstva: Vlasatý chlapček s krivými zubami... Výbuch smiechu Kevina Harta

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File, )

Každý môže vyrásť v "labuť". Krásnym príkladom toho je aj najsexi muž sveta Dwayne "The Rock" Johnson. Ten totiž zverejnil na sociálnej sieti fotografiu zo svojho detstva, na ktorej by ste len ťažko spoznali dnešného sexidola. Prezradili by ho jedine oči. Ako na to zareagoval jeho herecký kolega a dobrý priateľ Kevin Hart?

Vyzerá to tak, že Dwayne Johnson (48) dal teraz nádej každému a ukázal, že nezáleží na tom, ako vyzeráš v detstve, či počas dospievania, ale kam to svojou cieľavedomosťou a vytrvalosťou dotiahneš. Urobil to vďaka epickej fotografii z detstva, ktorú zverejnil na sociálnej sieti Instagram.

Fotografia, na ktorej má prezývaný "The Rock" 7 rokov poriadny afroúčes, krivé zúbky a oblečený je v havajskej košeli, dokazuje, že dokonca aj najlepšie zarábajúci herec na Zemi nemal počas dospievania vždy len tie najlepšie fázy. Veď kto by vtedy povedal, že o niekoľko desiatok rokov neskôr bude mať tento chlapček oholenú hlavu, kopu svalov a že sa z toho malého chlapčeka stane najsexi muž sveta v roku 2016? 

Dwayne Johnson ako 7-ročný chlapček (Zdroj: Instagram/therock)
Zobraziť galériu (3)
Dwayne Johnson ako 7-ročný chlapček (Zdroj: Instagram/therock)  (Zdroj: Instagram/therock )

Fotografia za deň (k 17.10. 16:00) získala vyše 4,2 milióna srdiečok. A reakcia od jeho dobrého priateľa, kolegu a komika Kevina Harta, s ktorým si zahral v Jumanji či v Centrálnej inteligencii, na seba nenechala dlho čakať. „Človeče, nemôžem dýchať," komentoval spolu s množstvom od smiechu plačúcich "emodži". Zareagovali aj sa aj ostatní fanúšikovia, niektorí pomenovali fotografiu „keď bol ešte„ kamienkom “, iní ho prirovnali podobou k spevákovi Brunovi Marsovi.

Nie je to ale prvýkrát, čo Johnson zverejnil fotografiu zo svojho dospievania. Presne pred rokom v októbri zverejnil snímku svojho 15-ročného ja s fúzikmi a komentárom, že v tom čase bol nútený opustiť Havaj a presťahoval sa do Nashvillu. Ako ďalej uviedol, na strednej škole sa len ťažko začleňoval, pretože študenti aj učitelia boli o ňom presvedčení, že je tajný policajt a vyhýbali sa mu. My však na záver len dodáme, že nech zažil počas dopievania čokoľvek, dnes by na jeho mieste chcel byť pravdepodobne každý z nich.

Dwayne Johnson ako 15-ročný tínedžer (Zdroj: Instagram/therock)
Zobraziť galériu (3)
Dwayne Johnson ako 15-ročný tínedžer (Zdroj: Instagram/therock)  (Zdroj: Instagram/therock )

Viac o téme: Dwayne Johnson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu