Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Chcete sa ponoriť do života Demi Moore? Konečne je to tu: Prichádza jej šokujúca SPOVEĎ

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Koncom októbra 2020 vychádza český preklad knihy Demi Moore: Inside Out. Autorkou biografie je sama Demi Moore, svojho času najlepšie platená hollywoodska herečka, ktorá tu s odzbrojujúcou úprimnosťou rozpráva príbeh svojho života. V USA sa z knihy stal veľmi rýchlo besteller. Knihu vydáva nakladateľstvo IFP Publishing s titulom Demi Moore: Život naruby - môj skutočný príbeh.

Demi Moore (58) sa vo svojej knihe snaží zrekapitulovať svoj život a na pozadí hviezdneho príbehu hollywoodskej star sa snaží vyrovnať s traumami, ktoré ju prenasledujú už od detstva. Zdanlivo má všetko, čo sa dá dosiahnuť. Peniaze, slávu, hviezdnych partnerov, ale je to naozaj všetko? O knihe informovalo vydavateľstvo IFP Publishing.


Mohlo by vás zaujímať: Temný život hollywoodskej hviezdy! Otvorená SPOVEĎ Demi Moore: O alkohole, drogách, potrate i znásilnení


Výnimočný a pravdivý príbeh

Jej príbeh je o prekonávaní prekážok a o veľkej vytrvalosti. V týchto veľmi úprimných pamätiach poodhaľuje Demi závoj svojho súkromia a voľne sa rozpisuje o svojej kariére a aj o svojom osobnom živote. Otvorene opisuje svoj komplikovaný vzťah s matkou, svoje manželstvo s Bruceom Willisom a Ashtonom Kutcherom, aj svoj osobný boj s alkoholovou a drogovou závislosťou pri snahe zvládnuť kariéru i rodinný život. A tiež svoju dlhú cestu k otvorenosti srdca.

Chcete sa ponoriť do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/ABC News)

Život naruby je príbeh o prežití, úspechu aj vzdania sa. Brutálne úprimný portrét života jednej ženy, ktorý je ikonický a zároveň aj úplne obyčajný. Vydavateľstvo poskytlo aj ukážky z knihy. Začítajte sa do otvorenej spovede Demi Moore.

Citácia z knihy "kapitola 6":

"Robíte veľkú chybu! Neviem, o čo vám ide," povedala som policajtovi. "Nebývam ani s jedným už dlhšie ako šesť mesiacov!" Bolo vidieť, ako si začína uvedomovať, že tu niečo nie je v poriadku. Ginny a Danny tú pravdepodobne sedeli a opíjali sa čím ďalej viac, zatiaľ čo na mňa čakali. Z nás troch som zjavne mala najbližšie k normálnemu dospelému. "Je mi to veľmi ľúto," odpovedal mi policajt ticho. Ale ja som ešte naozaj nemala osemnásť a tak nemal veľmi na výber.

Chcete sa ponoriť do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/ABC News, Facebook/Demi Moore)

Takže som bola zase s nimi. Títo dvaja klamársky, ožratí, rozvedení ľudia - ktorí, čo som naposledy počula, spolu ani nehovorili - boli moji rodičia. Zmocnili sa ma a vyžadovali, aby som sa s nimi vrátila do Roswell. Tie hodiny, kedy sme čakali na naše lietadlo a oni pokračovali v pití v letiskovom bare mi pripadali nekonečné.

Citácia z knihy "kapitola 22":

Existujú dva dôvody, prečo som chcela svoj príbeh, príbeh o tom, ako som sa naučila vzdať sa, rozprávať. Po prvé, pretože je môj. Nepatrí bulváru ani mojej mame, ani mužom, ktorých som si vzala, ani ľuďom, ktorí milovali alebo neznášali moje filmy, alebo dokonca mojim deťom. Môj príbeh je len môj. Iba ja som tým všetkým prešla a rozhodla sa nárokovať si právo rozprávať ho po svojom.

Druhým dôvodom je, že hoci je ten príbeh môj, niektorá jeho časť je možno aj vaša. Mala som v živote neobyčajné šťastie i nešťastie. Zaznamenať to všetko na papier mi pomohlo uvedomiť si, aké šialené mnoho z toho bolo, aké nepravdepodobné. Ale my všetci trpíme a všetci triumfujeme a všetci si môžeme vybrať, ako sa k obom situáciám postavíme.

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu