Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávny americký herec je zdrvený: Zomrela mu najbližšia osoba... FOTO Dojemné vyznanie

(Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Obľúbený americký herec Jamie Foxx (52) je zdrvený! Jeho milovaná sestra DeOndra Dixon, ktorá sa narodila s Downovým syndrómom, zomrela vo veku 36 rokov. Herec sa so zdrvujúcou správou podelil verejne na sociálnej sieti, kde pridal nielen krásne vyznanie, ale aj sériu fotografií zachytávajúcich jeho sestričku.

Americký herec Jamie Foxx prežíva jedno z najťažších období. Vo veku 36 rokov mu zomrela sestra, ktorú miloval. "Moje srdce sa rozpadlo na milión kúskov. Moja krásna a milovaná sestra DeOndra odišla na druhý svet. Každý, kto ju poznal, vedel, že mala v sebe svetlo," napísal herec k ich spoločnej fotografii na Instagrame a doplnil, že počas večierkov, ktoré doma  často organizovali, to vždy poriadne roztočila. "Viem, že je teraz v nebi a tancuje s anjelmi. Moja bolesť je obrovská. Usmievam sa však, keď si vybavím všetky tie skvelé spomienky na ňu," dodal Jamie krásne slová s tým, že ju miluje každým kúskom svojho tela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart is shattered into a million pieces... my beautiful loving sister Deondra has transitioned... I say transitioned because she will always be alive... anyone who knew my sis... knew that she was a bright light... I can’t tell you how many times we have had parties at the house where she has got on the dance floor and stolen the show... even gave her boyfriend @chrisbrownofficial a run for his money... well I know she is in heaven now dancing with her wings on...tho my pain is unbelievable I smile when I think of all of the great memories that she left me... my family... and her friends… from dancing in the blame it video… to Dancing on the Grammys… And becoming The ambassador to @globaldownsyndrome... from sliding down my stairs with a grin as wide as the rio grand... to serenading us with all of her music... Deondra you have left A hole in my heart... but I will fill it with all of the memories that you gave me ... I love you with every ounce of me... our family is shattered but we will put the pieces back together with your love... and y’all please keep my family in your prayers...

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Foxx (@iamjamiefoxx),

Jamie vždy tvrdil, že na neho mala jeho sestra veľmi pozitívny vplyv a vďaka nej sa držal nohami pevne na zemi. "Naučila ma žiť. Niekedy sa necháme chytiť všetkým tým pozlátkom okolo. Napríklad niekedy premýšľam, či má moje auto správnu farbu. Potom sa ale pozriem na toto dievča a uvedomím si, že chcem len žiť, tancovať a milovať. Vďaka nej viem, čo je život," uviedol v roku 2018 v rozhovore pre Dateline NBC.

Jeho sestra DeOdra Dixon svoj život zasvätila šíreniu osvety o Downovom syndróme, s ktorým sa sama narodila. V roku 2011 bola vymenovaná za veľvyslankyňu nadácie Global Down Syndrome Foundation. "Pre spoločnosť Global sme stratili našu talentovanú, inteligentnú, temperamentnú, krásnu, láskavú, starostlivú, čistú a oddanú DeOndru Dixon. Naša komunita stratila maják nádeje, skutočného vodcu a vzor, ​​ktorého cieľom bolo vždy pomáhať iným. Bola jasným svetlom v tomto našom svete," napísala nadácia na oficiálnej stránke.

Viac o téme: Jamie Foxx
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu