Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Večný smoliar z Priateľov oslavuje narodeniny: Pozrite sa, ako sa na ňom podpísali roky

Seriál Priatelia je aj dnes mimoriadne obľúbený Zobraziť galériu (2)
Seriál Priatelia je aj dnes mimoriadne obľúbený (Zdroj: Warner Bros. Television)

Kto by nepoznal Priateľov (F.R.I.E.N.D.S.), legendárny sitkom, ktorý sa svojho času stal najpopulárnejším seriálom na planéte. Príbehy šiestich postáv si zamilovali milióny divákov a mnohí sa k nemu pravidelne radi vracajú ešte aj dnes. Nikto však nemladne. A herec David Schwimmer nie je výnimkou.

David Schwimmer sa aj napriek mnohým filmovým a seriálovým úlohám preslávil hlavne ako šarmantný Ross Geller z populárnych Priateľov. Aj keď ho nakoniec čakal dobrý koniec, počas plynutia seriálu sa z neho stal najväčší smoliar.

Večný smoliar z Priateľov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Reed Saxon, file)

Táto rolička ho - rovnako ako aj jeho parťákov - vyniesla na herecké výslnie a iba jej môže vďačiť za to, že patrí k najobľúbenejším mladým hercom súčasnosti. Spočiatku však jeho vzťah k televízii nebol príliš pozitívny a na casting Priateľov išiel skôr s nechuťou, ako s povzbudzujúcim pocitom možnej perspektívy. 


Celý svet zasiahla smutná správa! Zomrel legendárny herec Sean Connery (†90)


Úpsešný herec dnes oslavuje už svoje 55. narodeniny. Od konca seriálu ubehlo už viac ako 16 rokov a na hercovi je to už poriadne vidieť. Naposledy sa David objavil v seriáli Intelligence, kde môžeme pozorovať jeho poklesnutú tvár, v ktorej sa odrážajú roky aj únava. Čo na herca hovoríte vy? Pozriete si ešte čas od času Priateľov? 

Viac o téme: PriateliaDavid SchwimmerNarodeninyF.R.I.E.N.D.S.
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu