Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

ROZCHOD prominentného páru: Olivia Wilde a Jason Sudeikis už nie sú pár! Tajili to rok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Pre mnohých to je zrejme veľké prekvapenie. Jeden z prominentných hollywoodskych párov, ktorému fandí množstvo ľudí sa rozišiel. Herci Olivia Wilde a Jason Sudeikis tvorili pár vyše sedem rokov. Prekvapením je, že svoj rozchod tajili takmer rok.

Herci tvorili pár takmer desať rokov, z toho sedem boli zasnúbení. Spolu vychovávajú dve deti, 6-ročného syna Otisa a o dva roky mladšiu dcérku Daisy Josephine. Prekvapením bolo, že pár sa rozišiel začiatkom tohto roka. Zásnuby tak do finále nedotiahli. Rodičovstvo je však pre nich na prvom mieste. 

Rozišli sa takmer pred rokom

"Rozchod sa udial začiatkom tohto roka," povedal zdroj blízky páru pre magazín People. "Bolo to priateľské a prešli do skvelej rutiny spoločného rodičovstva. Deti sú prioritou a srdcom ich rodinného vzťahu." Olivia Wilde a Jason Sudeikis začali spolu randiť v novembri 2011. O necelý rok ju po letných prázdninách herec požiadal o ruku.

ROZCHOD prominentného páru: Olivia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Evan Agnostini/Invision)

Obaja už majú za sebou jedno nevydarené manželstvo. Olivia bola v rokoch 2003 - 2011 vydatá za taliansko-amerického fotografa a muzikanta Tao Ruspoliho, Jason bol od roku 2004 ženatý so scenáristkou Kay Connon, s ktorou sa rozviedol po šiestich rokoch a takmer desaťročnom vzťahu.

Viac o téme: Olivia WildeJason Sudeikis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu