Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ryan Reynolds kúpil zabudnutý futbalový klub: Bude o tom dokument!

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA/AP Photo/Charles Krupa, file)

Hollywoodski herci Ryan Reynolds a Rob McElhenney kúpili za 2,5 milióna dolárov waleský futbalový klub Wrexham. Tím hrajúci piatu najvyššiu anglickú súťaž chcú pozdvihnúť a svoje snaženie chcú ukázať v televíznom dokumente.

Kanadský herec Reynolds je hviezdou komiksových filmov Deadpool a jeho priateľ McElhenney sa preslávil ako autor a herec televízneho sitcomu It 'Always Sunny in Philadelphia. Klub kúpili od združenia fanúšikov, ktorému patril od roku 2011.

Hollywoodski herci popísali Wrexham ako "spiaceho obra". Sľúbili, že ho vrátia do Anglickej futbalovej ligy, ktorá združuje druhú až štvrtú najvyššiu súťaž, a zaviazali sa zvýšiť kapacitu desaťtisícového štadióna Racecourse Ground.


Mohlo by vás zaujímať: Zverejnili REBRÍČEK najlepšie zarábajúcich hercov: Toto je TOP trojica... Z tých súm onemiete!


"Možno, že ste nikdy nepočuli o Wrexhame, Racecourse Ground alebo (sponzorovi) Ifor Williams. Ale budete počuť," povedal Reynolds v krátkom videu oznamujúcom prevzatie klubu.

Wrexham bol založený v roku 1864 a patrí k najstarším klubom na svete. Pravdepodobne najslávnejší okamih zažil v roku 1992, kedy porazil v treťom kole Anglického pohára vtedajšieho úradujúceho majstra Arsenal.

Viac o téme: Ryan ReynoldsRob McElhenney
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu