Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské telo aj srdce! Jason Momoa prekvapil chlapčeka (7) bojujúceho s rakovinou: Dojímavé VIDEO

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, Repro foto Instagram/prideofgypsies)

Ukázal obrovské srdce... Americká hviezda Jason Momoa prekvapil superfanúšika Aquamana Dannyho Sheehana, ktorý už takmer štyri roky bojuje s rakovinou. Po tom, čo videl Dannyho video a nadšenie, keď odbaloval darček v podobe hračky Aquamana, mu zavolal cez videohovor.

Krásny zvonka aj zvnútra! Reč je o slávnom hercovi Jasonovi Momoa, ktorý ukázal, že srdce má na správnom mieste. Keď Momoa uvidel video, na ktorom sedemročný chlapček Sheehan zápasiaci s rakovinou rozbaľuje darček superhrdinu a so vzrušením a kričí „Milujem Aquamana!“, rozhodol sa, že svojmu veľkému fanúšikovi zavolá cez videohovor. Časť svojej konverzácie zverejnil na Instagrame.

Sedemročný chlapček Sheehan bojuje so vzácnou a agresívnou formou rakoviny mozgu nazvanou Pineoblastón už od januára 2017. "Takže, chcel by som sa poďakovať komunite, priateľom a rodine na Instagrame, že ma oslovili a ukázali mi tohto krásneho chlapca Dannyho, ktorý prechádza chemoterapiou a má rakovinu," napísal Momoa na Instagrame, pričom v jeho instagramovom príbehu zverejnil link, cez ktorý mu môžu ostatní pomôcť či prečítať si viac o jeho príbehu. 

Jason Momoa počas videohovoru s Dannym
Zobraziť galériu (3)
Jason Momoa počas videohovoru s Dannym  (Zdroj: Repro foto Instagram/prideofgypsies Overené)

"Nikdy som si nemyslela, že sa to stane, a potom sa to stalo! Za deň sme mali správu, že sa Jason chce rozprávať s Dannym. Bolo to neskutočné," uviedla Dannyho mama Natalie Shaw Sheehan, ktorá zverejnila video tešiaceho sa syna z postavičky Aquamana. Tá pre portál Insider povedala, že synovi nič neprezradili a len mu naznačili, že by ho mohol Aquaman osloviť, keďže video jeho radosti sa stalo virálnym. 

Stránka na Facebooku venovaná Sheehanovi, ktorú vedie jeho matka, reagovala na videohovor predstaviteľa obľúbeného superhrdinu viac než kladne. „Ďakujeme, že ste uskutočnili tento hovor a že ste z Dannyho urobili najšťastnejšieho malého chlapca vôbec - už sa nevie dočkať, až bude jazdiť na delfínoch s #Aquamanom!!. A obrovské poďakovanie patrí všetkým, ktorí zdieľali video D (Dannyho) a umožnili zdanlivo nemožné stretnutie s jeho superhrdinom! Srdce mamy srší radosťou, vďačnosťou a láskou," napísala na sociálnej sieti matka Dannyho. 

Viac o téme: Jason Momoa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu