Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Je to oficiálne: Vieme, kto nahradí Johnnyho Deppa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File, Photo © Warner Bros.)

Odchod Johnnyho Deppa z Fantastických zverov rozpútal nielen všeobecné pobúrenie, ale aj dohady o tom, kto by ho mohol nahradiť. Teraz konečne vieme, kto stvárni Grindelwalda.

Len pár týždňov dozadu požiadalo štúdio Warner Bros. Johnnyho Deppa, aby kvôli súdnemu sporu s exmanželkou odišiel z populárnej série z čarodejníckeho prostredia Fantastické zvery. Johnny Depp teda z postavy Grindelwalda odstúpil, odniesol si však aspoň odškodné v plnej výške.

Keďže Grindelwald je jednou z hlavných postáv série Fantastické zvery, okamžite začali fanúšikovia špekulovať nad tým, kto by Deppa mohol nahradiť. Dnes už je rozhodnuté a zverejnila to aj spoločnosť Warner Bros.


Mohlo by vás zaujímať: Všetko sa mu rúca?! Johnny Depp končí vo Fantastických zveroch: STOPKA po neúspešnom súdnom spore


Oficiálne tak do čarodejníckeho sveta vstupuje herec Mads Mikkelsen. Hviezda zo seriálu Hannibal so spoločnosťou podpísala kontrakt a v tretej časti Fantastických zverov stvárni temného čarodejníka. Spoločnosť Warner Bros. túto správu oznámila fanúšikom tento týždeň prostredníctvom tlačovej správy. 

Mads Mikkelsen ako Hannibal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Dánsky herec Mads Mikkelsen začal svoju kariéru ako tanečník a až neskôr sa dostal k herectvu. Mohli ste ho vidieť vo filmoch Hon, Doctor Strange či Casino Royal. Výraznejšie ho preslávila seriálová postava Hannibala Lectera.

Výroba tretieho filmu v súčasnosti prebieha v štúdiu neďaleko Londýna. Aktuálny dátum premiéry Fantastických zverov je stanovený na 15. júl 2022.

Viac o téme: Mads MikkelsenJohnny DeppFantastické zvery
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu