Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nekompromisný Tom Cruise: Nedodržuješ bezpečnú vzdialenosť? Končíš!

Tom Cruise Zobraziť galériu (2)
Tom Cruise (Zdroj: SITA/Chiabella James/Paramount Pictures and Skydance via AP)

Americký herec Tom Cruise podľa médií nevyberavo napadol za porušenie bezpečnej vzdialenosti štáb, s ktorým práve natáča v Británii film Mission: Impossible 7.

Podľa amerických médií chce Cruise zabrániť ďalšiemu zdržaniu natáčania a dohliada na dodržiavanie opatrení proti šíreniu koronavírusu. Film má byť do kín uvedený v novembri budúceho roka, ale natáčanie bolo niekoľkokrát kvôli epidémii prerušené.

Teraz sa točí pri Londýne a päťdesiatosemročný Cruise aj ostatní nosia rúška. Rozčúlil sa, keď videl stáť dvoch členov štábu tesne jeden vedľa druhého, pričom majú dodržiavať dvojmetrovú vzdialenosť. "Vytvárame tisíce pracovných miest. Nechcem už nič také znovu vidieť. Nikdy, inak letíte," povedal Cruise, pričom svoje rozhorčené volanie prekladal korenistými nadávkami. Britský The Sun svoj článok o tom doplnil audionahrávkou, avšak hrubé slová v nej sú prekryté pípnutím, čiastočne sú zachované v textovom prepise.


Mohlo by vás zaujímať: Cestovanie časom aj vesmírom: Tieto sci-fi filmy ohromili vedcov, podľa nich sú úplne presné


Natáčanie bolo vo februári prerušené v Benátkach kvôli pandémii, obnovené bolo v septembri a štáb teraz cestuje medzi Talianskom, Nórskom a Britániou. Podľa britských médií sa Cruise snaží za každú cenu zabrániť ďalšiemu zdržaniu a za vlastného pol milióna libier najal loď, na ktorej sa môže štáb a herci izolovať.

"To vďaka nám sa v Hollywoode znovu točí. Pretože veria v nás a v to, čo robíme," pokračoval vo svojom výlevy Cruise a previnilcom povedal: "Rozprávajte to ľuďom, ktorí prišli o svoje domy, pretože sa prestalo natáčať. To im jedlo na stole ani školné pre deti nezaistí. S tým, s myšlienkou na budúcnosť tejto brandže, chodím každý večer spať. "

Viac o téme: Tom Cruise
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu