Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekvapivé odhalenie o Juanovi Davidovi zo Skrytej vášne: Bolo to dievča! FOTO Takto teraz vyzerá

(Zdroj: IMDb)

Pamätáte si na slávny kolumbijský seriál Skrytá vášeň? Na Slovensku sa telenovela začala vysielať v roku 2003, mala v sebe tú správnu kombináciu drámy, komédie a romantiky, vďaka čomu si ju diváci zamilovali. Vedeli ste však, kto hral malého Juana Davida? Bolo to dievča! A takto teraz vyzerá.

Telenovelu Skrytá vášeň sme milovali: FOTO Obľúbení hrdinovia po rokoch... Oni vážne nestarnú?!

Večne usmievavý a poslušný blonďatý chlapček s modrými očami bol príjemným článkom seriálu. Identita syna Juana Reyesa a Normy Elizondovej bola dlho tajná a len málokto vedel, že chlapčenskú úlohu hralo v skutočnosti dievča. Postupom času sa však ukázalo, že Juana Davida stvárňovala dnes už modelka Valeria García.

Pozrite sa, ako vyzerá to rozkošné malé stvorenie, ktoré sme poznali ako Juana Davida, syna Normy Elizondovej a Juana Reyesa, pred 17 rokmi v úspešnej a nezabudnuteľnej kolumbijskej telenovele Skrytá vášeň, dnes.

V rozhovore pre Caracol TV v Kolumbii dnes už takmer dospelá García odhalila dôvod, prečo bola vybraná ako dieťa hlavných postáv Maria Cimarra a Danny Garcíovej. Podľa Valerie Garciovej rolu získala, pretože neplakala, keď ju herci nosili na kastingu a podávali si ju z rúk do rúk, píše .

Dodala, že sa s hercami natoľko zoznámila, že už ich brala ako rodinu. Jorgea Caoa (Martín Acevedo, otec Gabriely, pozn. red.) som dokonca volala „abelo“ a brala som ho ako môjho starého otca,“ uviedla.

Viac o téme: Skrytá vášeň
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu