Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská radosť na Vianoce: Mocný Thanos sa stal štvrtýkrát otcom! Symbolické meno pre dcérku

(Zdroj: Instagram/Kathryn Brolin)

Krajší vianočný darček si tento herecký pár nemohol priať. Josh Brolin sa so svojou manželkou tešili na ďalší prírastok. K dvojročnej dcérke pribudla sestrička so skutočne symbolickým menom.

Nič krajšie si na Vianoce nemohli priať. Deň po sviatkoch sa Joshovi Brolinovi narodilo v poradí štvrté dieťa, v jeho terajšom manželstve ide o druhý prírastok. Malá Chapel Grace sa narodila večer 25. decembra pred pol siedmou. Nazvali ju "malým zázrakom vianočného večera". 

Náš malý zázrak

Dievčatko dostalo naozaj symbolické meno, ktoré na Instagrame vysvetlil Brolin. "Kamkoľvek sme cestovali, na jednom mieste sme s Kathryn vždy našli veľkú útechu, boli to kaplnky (ang. chapels, pozn. red.). Nie žeby boli zrovna náboženské, ale prítomnosť Boha ťažko zaplavila naše životy, kaplnky boli vždy svätyňami, v ktorých sme cítili najväčšiu slobodu na to, aby sme mohli za všetko poďakovať. Chapel Grace je pre nás prejavom toho nebeského pocitu, ktorý sme vždy cítili, keď boli cesty kľukaté a keď sme kľačali na kolenách," uviedol Brolin.

Vo svojich 52-och rokoch sa tak Josh Brolin stal štvrtýkrát otcom. Z prvého manželstva s herečkou Alice Adair má dve dospelé deti, Trevora a Eden. Rozviedli sa ešte v roku 1994. Neskôr bol takmer desať rokov ženatý s herečkou Diane Lane, s ktorou sa rozviedol v roku 2013. V tom istom roku začal chodiť s bývalou asistentkou a modelkou, ktorá je známa aj vlastnou značkou pre vysoké ženy Kathryn Boyd. O tri roky neskôr sa vzali. V roku 2018 sa im narodila prvá dcérka Westlyn Reign Brolin. O pár mesiacov oznámil pár ďalšiu radostnú správu. 

Viac o téme: AvengersJosh BrolinKathryn Boyd
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu