Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Filmový syn Jennifer Lopez po 18 rokoch: Zlatý chlapec je preč! FOTO Potetované telo a zelené vlasy

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Photo © 2002 Columbia Pictures)

Pamätáte si rozkošného chlapca Tya z divákmi obľúbeného filmu Kráska z Manhattanu? Dnes by ste ho už možno nespoznali. Americký herec Tyler Posey má v súčasnosti 29 rokov, na konte účinkovanie v niekoľkých úspešných seriáloch či filmoch a rozhodne nie je rozkošný. Veď posúďte sami.

Americký herec a hudobník Tyler Posey sa narodil 18. októbra 1991 v Santa Monice v Kalifornii. Počas života ho zastihla tragédia. Jeho matka, ktorá mala mexický pôvod, zomrela po dlhom boji na rakovinou prsníka v decembri 2014. Poseyova herecká kariéra začala už v jeho šiestich rokoch, keď vystupoval na javisku so svojím otcom, hercom a spisovateľom Johnom Poseyom.

Vo februári 2002 sa predstavil vo filme Chladná pomsta po boku Arnolda Schwarzeneggera. Ešte ten istý rok si zahral 10-ročného syna hlavnej hrdinky v romantickej komédii Kráska z Manhattanu, ktorú stvárnila Jennifer Lopez. V roku 2007 absolvoval konkurz na rolu Jacoba Blacka vo filmovej sérii Twilight, tú mu však vyfúkol jeho priateľ Taylor Lautner.

Tyler Posey ako Ty vo filme Kráska z Manhattanu (Zdroj: Photo © 2002 Columbia Pictures)
Zobraziť galériu (7)
Tyler Posey ako Ty vo filme Kráska z Manhattanu (Zdroj: Photo © 2002 Columbia Pictures)  (Zdroj: Photo © 2002 Columbia Pictures)

Veľké roly na neho ešte len čakali

V roku 2011 bol Posey obsadený do hlavnej úlohy televízneho seriálu MTV Teen Wolf (Vlčie mláďa, 2011-2017), ktorý vychádza z filmu z roku 1985. Posey tu hrá hlavnú úlohu, stredoškoláka Scotta McCalla, ktorého pohrýzol vlkolak a musí túto skutočnosť tajiť a zároveň chrániť svojich blízkych pred množstvom nadprirodzených hrozieb a bytostí. Jej piata séria bola venovaná pamiatke Tylerovej matky.

Tyler Posey (vpravo) v seriáli Teen Wolf (Zdroj: Photo © MGM Television)
Zobraziť galériu (7)
Tyler Posey (vpravo) v seriáli Teen Wolf (Zdroj: Photo © MGM Television)  (Zdroj: Photo © MGM Television)

Predstavil sa tiež v animovanom seriáli Fast & Furious: Spy Racers (Rýchlo a zbesilo: Závodníci v utajení) na Netflixe, ktorý mal premiéru v roku 2019. Ďalej sa blysol seriáloch, ako napríklad Now Apocalypse (2019) či Scream, v ktorom brutálne zavraždia stredoškoláčku a jej milenec záhadne zmizne. Z filmov stoja za zmienku Legendary (2010), Scary Movie 5 (2013) a Vadí nevadí (2018).

Tyler Posey a Lucy Hale v snímke Vadí nevadí (Zdroj: Photo © Universal Pictures)
Zobraziť galériu (7)
Tyler Posey a Lucy Hale v snímke Vadí nevadí (Zdroj: Photo © Universal Pictures)  (Zdroj: Photo © Universal Pictures)

Hudobná kariéra a osobný život

Posey má za sebou niekoľko vzťahov. V roku 2013 sa zasnúbil so svojou priateľkou z detstva Seanou Gorlickovou, no ešte v tom istom roku ohlásili rozchod po desaťročnom vzťahu. Randil aj s krásnou herečkou Bellou Thorne, s ktorou sa však rozišiel po nevere so spevákom Charliem Puthom a viacerých nezhodách.

Bella Thorne a Tyler Posey v roku 2016 (Zdroj: Instagram/bellathorne)
Zobraziť galériu (7)
Bella Thorne a Tyler Posey v roku 2016 (Zdroj: Instagram/bellathorne)  (Zdroj: Instagram/bellathorne)

Čo sa týka hudobnej kariéry, hrával na gitare v kapele Disappearing Jamie, predtým Lost in Kostko. V roku 2019 s priateľmi z detstva založil pop-punk rockovú kapelu s názvom Five North, čomu odpovedá aj jeho výzor - potetované telo, zelené vlasy a búrlivý život.

(Zdroj: Instagram/tylerposey58)
Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram/tylerposey58)  (Zdroj: Instagram/tylerposey58)

Spoznali by ste ho? (Zdroj: Instagram/tylerposey58)
Zobraziť galériu (7)
Spoznali by ste ho? (Zdroj: Instagram/tylerposey58)  (Zdroj: Instagram/tylerposey58)

Viac o téme: Kráska z ManhattanuTyler Posey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu