Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráľovské TV TIPY! Čakajú vás TOP a premiérové filmy posledných rokov: Snímka, ktorá ovládla Oscara

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures, Photo © The Jokers, Photo © Marvel Studios)

Začal sa nám ďalší týždeň a my vám opäť prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Pozrieť si budete môcť film Parazit, ktorý vlani ovládol odovzdávanie Oscarov. Okrem toho sa môžete tešiť na pokračovanie rozprávky Ľadové kráľovstvo, premiérovú marvelovku Čierny Panter a milovníci potteroviek si opäť prídu na svoje a pekne od začiatku. Skrátka, bude to televízne "kráľovský" týždeň.

PONDELOK 21:55 Jednotka - Parazit

Film, ktorý ovládol Oscary 2020. Štvorčlenná rodina Kimovcov žije v malom pivničnom byte v chudobnej štvrti Soulu a pretĺka sa, ako sa dá. Keď sa synovi naskytne príležitosť zamestnať sa ako doučovateľ u bohatej rodiny Parkovcov, je to ich životná šanca, ktorú si nemôžu nechať ujsť. Postupne sa prostredníctvom rôznych ľstí do služieb a domácnosti Parkovci infiltrujú všetvi členovia rodiny. Symbiotický vzťah však ohrozujú chamtivosť, triedne predsudky i tajomstvo modernistického domu, v ktorom Parkovci žijú.

UTOROK 20:30 Jednotka - Nedotknuteľní

Jeden z najlepších európskych filmov posledného desaťročia. Ochrnutý bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovateľa vyberie Drissa - černošského mladíka zo sídliska, ktorého práve prepustili z väzenia. Napriek obrovským rozdielom medzi nimi ich spojí nedotknuteľné a bláznivé priateľstvo, vďaka ktorému obaja dokážu veľké veci v tejto komédii o tom, že ani ochrnutý človek nemusí stratiť zmysel života a toto zistenie mu môže sprostredkovať tá najmenej pravdepodobná osoba.

STREDA 20:35 JOJ - Ľadové kráľovstvo 2

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf a Sven sa vydajú z Arendelle do pradávneho lesa v začarovanej krajine hľadať pôvod Elsiných schopností ovládať magické sily, hoci vedia, že poznanie pravdy ich môže ohroziť. A keď je Ľadové kráľovstvo v ohrození a času nie je nazvyš, Elsa musí dôsledne využiť všetku svoju zázračnú moc. 

ŠTVRTOK 20:35 JOJ - Manžel na skúšku

Rozmaznaný, sebecký a nechutne bohatý playboy Leo poníži Kate, keď ju nevyplatí za upratovanie svojej výletnej jachty. Po nočnej párty na svojej lodi boháč spadne cez palubu a ráno sa prebudí na pláži s totálnou stratou pamäti. Nepozná ani svoju identitu. Kate sa rozhodne využiť jeho amnéziu a dá mu poriadnu príučku - vyzdvihne si ho z nemocnice ako svojho zákonitého manžela. Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí - karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti.

PIATOK 20:35 JOJ - Čierny panter

Film od štúdia Marvel Čierny panter  je dobrodružstvom bojovníka T'Chally, ktorý sa po smrti svojho otca, kráľa Wakandy, vracia domov do odlúčenej, avšak technologicky vyspelej africkej krajiny, aby sa stal novým právoplatným kráľom. Keď sa však znovu objaví mocný dávny nepriateľ, sú T'Challove schopnosti ako kráľa a Čierneho pantera podrobené ťažkej skúške, pretože T'Challa je vtiahnutý do konfliktu ohrozujúceho nielen Wakandu, ale aj celý svet. Tvárou tvár zrade a ohrozeniu musí mladý kráľ zmobilizovať svojich spojencov a využiť naplno silu Čierneho pantera, aby porazil svojich nepriateľov a zaistil svojmu národu a jeho kultúre bezpečnú budúcnosť.

20:30 Markíza - Kameň mudrcov

Harry Potter prežíva ako sirota neradostné detstvo. Blížia sa však jeho jedenáste narodeniny a vtedy mu obor Hagrid vyjaví tajomstvo jeho života: Harry je kúzelník! Vzápätí v kúzelníckom svete nastáva veľký rozruch. Chlapec, ktorý už ako batoľa porazil mocného pána zla, sa konečne vydáva na cestu, ktorá mu bola predurčená...

SOBOTA 20:30 Markíza - Ženy v behu

Věra prežila s Henrichom báječný život a je pevne rozhodnutá splniť aj jeho posledné želanie - zabehnúť maratón! Emancipovaná a rázna matka troch dcér v tom nevidí žiadny problém. Proste si trasu rozdelí na štyri diely a zdolajú tých viac ako 42 kilometrov ako rodinná štafeta. Žiadna z nich síce doteraz neubehla ani meter, ale do štartu predsa zostávajú tri mesiace a tréner Vojta pripravil skvelý kondičný plán. Stačí len začať. Dcéry sa však do behanie neženú. Majú úplne iné starosti...

NEDEĽA 20:30 Markíza - San Andreas

Po ničivých následkoch obrovského zemetrasenia sa pilot záchrannej helikoptéry snaží nájsť v Los Angeles svoju bývalú ženu skôr, ako bude mesto zrovnané so zemou. Spoločne sa potom vydávajú na cestu do San Francisca, aby zachránili svoju dcéru.

Viac o téme: Tv tipyČierny PanterParazitKráľovstvo nebeské 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu