Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bondgirl vo vážnom stave v nemocnici: Jej agent ju už takmer pochoval

Tanya Roberts, Agent 007
Tanya Roberts, Agent 007

Americká herečka Tanya Roberts, ktorá bola jednou z partneriek filmového Jamesa Bonda, sa nachádza vo vážnom stave v nemocnici. Podľa agentúry AFP to uviedol jej agent Mike Pingel, ktorý predtým americkým médiám oznámil, že herečka zomrela. Podľa Pingela však išlo o nedorozumenie, ktoré vzniklo pri jeho telefonickom rozhovore s partnerom Robertsovej Lancom O'Brienom.

Šesťdesiatpäťročná Roberts sa podľa agenta nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles. Hovorkyňa nemocnice však s odvolaním sa na lekárske tajomstvo odmietol AFP oznámiť podrobnosti o jej zdravotnom stave.

Pingel pôvodne informoval médiá, že herečka skolabovala 24. decembra pri prechádzke so psom. Správu o jej smrti pritom údajne dostal od O'Briena a následne ju odovzdal médiám. O niekoľko hodín neskôr ho však telefonicky kontaktovala nemocnica s tým, že je Roberts stále nažive.


Mohlo by vás zaujímať: Vždy elegantná Diane Keaton: Starne s noblesou, otáčajú sa za ňou mladší


Robertsovej pôvodné meno je Victoria Leigh Blumová a než začala filmovať, venovala sa modelingu. Vo filmovej brandži strávila 30 rokov. Po natočení niekoľkých televíznych seriálov prišla jej najslávnejšia úloha v bondovke Vyhliadka na vraždu z roku 1985. Stvárnila v nej geologičku Stacey Sutton. Pre jej partnera Rogera Moora to bola posledná príležitosť zahrať si agenta 007. Do šesťdesiatky mu vtedy chýbali dva roky.

Roberts potom mala ďalší úspech v seriáli Tie roky sedemdesiate, avšak vo štvrtej sérii náhle ukončila natáčanie, aby sa mohla venovať chorému manželovi. K seriálu sa vrátila po manželovej smrti. Na televíznych obrazovkách sa naposledy objavila roku 2005 v seriáli Barbershop.

Viac o téme: James BondTanya Roberts
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu